Cort pliabil ProTent 3x3/3x4.5/3x6m - 3 ANI GARANTIE Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Cort pliabil ProTent 3x3/3x4.5/3x6m - 3 ANI GARANTIE

QP48-CP-PRO

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Cort pliabil ProTent 3x3/3x4.5/3x6m - 3 ANI GARANTIE.

Corturile pliabile ProTent inseamna flexibilitate si o gama larga de posibilitati. Este disponibil in 3 dimensiuni: 3x3m, 3x4.5m si 3x6mCort pliabil ProTent are structura din aluminiu cu un profil hexagonal de 45mm cu o grosime de 1.5mm si profile intermediare de 26x13mm. Cu o ancorare completa (picioare+franghii) cortul pliabil personalizat ProTent poate rezista la rafale de vant de pana la 50km/h.

profil cort pliabil protent

Cort pliabil ProTent, o varianta de cort tip pavilion profesional pentru toate evenimentele tale. Acoperisul este din poliester de 220g/m2 personalizabil prin imprimare digitala ecologica durabila confirmata de certificatele OEKO-TEX® si de materialele durabile.

Aveti nevoie de corturi pliabile profesionale personalizate? Quick Promo iti pune la dispozitie corturi pliabile personalizate unice pentru dvs., permitandu-va sa atrageti clienti si sa va promovati brandul in cel mai profesional mod.

Te pregatesti pentru un targ comercial? Sau poate sunteti organizator de sporturi sau alte evenimente in aer liber? Prezenta dvs. la urmatorul eveniment necesita un cort publicitar adecvat. De ce? Raspunsul este simplu - datorita acestuia va puteti aranja cu usurinta spatiul expozitional, in timp ce faceti publicitate eficienta companiei dvs. O suprafata mare, gata personalizata, va va permite sa afisati logo-ul, culorile companiei si sloganul publicitar intr-un mod estetic.

Datorita designului bine gandit, le puteti adapta cu usurinta la propriile nevoi. Daca doriti, puteti atasa mai multi pereti (de exemplu, un perete complet cu logo-ul dvs. sau un perete cu doua ferestre), creand astfel un spatiu inchis sau atasati perdele decorative pentru picioare.

pereti cort protent

Cortul pliabil personalizat ProTent se poate ancora pe beton cu saci pentru nisip simpli sau complet personalizati cu logo-ul dvs. sau cu greutate metalica de 15kg. Se pot atasa plase de tantari, perete cu usa tip rulou, jgheab de scurgere, proiector led si multe alte accesorii.

accesorii cort pliabil

Dimensiuni transport                                                     

23x23x157cm - 3x3m                              
23x31x157cm - 3 × 4.5m
23x46x157cm - 3x6m

Greutate structura + acoperis

21kg - 3x3m
27kg - 3 × 4.5m
37kg - 3x6m

Cere ofertă de preț pe vanzari@quickpromo.ro și configurează-ți cortul așa cum vrei tu!

Review-uri

Nota 
2023-01-19

Foarte bun

Am comandat un cort ProTent și mi se pare foarte ok. Garantia de 3 ani si rezistenta la vant de 50 km/h mi se par atuuri foarte bine. Materialul acoperisului si lateralelor mi se pare top.

Scrieţi un review

Cort pliabil ProTent 3x3/3x4.5/3x6m - 3 ANI GARANTIE

Cort pliabil ProTent 3x3/3x4.5/3x6m - 3 ANI GARANTIE

Cort pliabil ProTent 3x3/3x4.5/3x6m - 3 ANI GARANTIE realizat cu structura din aluminiu cu 3 ani garantie

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare