Mobilier pliabil Flux

Mobilier Flux - Mobilier pliabil Flux

Dacă ești în căutarea de un mobilier pliabil pentru evenimente care să fie ușor de instalat, personalizat și ușor de transportat atunci sigur ai nevoie de moblier Flux. Acesta este compus din: scaun pliabil Flux Chair, masa cafea pliabila Flux Coffee, masa cocktail pliabila Flux Column,...

Mobilier Flux - Mobilier pliabil Flux

Dacă ești în căutarea de un mobilier pliabil pentru evenimente care să fie ușor de instalat, personalizat și ușor de transportat atunci sigur ai nevoie de moblier Flux. Acesta este compus din: scaun pliabil Flux Chair, masa cafea pliabila Flux Coffee, masa cocktail pliabila Flux Column, scaun bar cocktail pliabil Flux Pillar, pop-up display pliabil Flux Counter, masa tip bar pliabila Flux ARC, tamburel pliabil Flux Pop, etc.

Acest mobilier Flux reduce cu 95-97% spațiul de depozitare. Acest mobilier pliabil Flux este perfect pentru târguri, catering, recepții, restaurante, terase, etc. Este ușor de transportat, compact și se poate instala cu ușurință de o singură persoană. 

Acest mobilier se poate personaliza astfel încât brandul tău va fi mai vizibil. 

Citește mai mult

Mobilier pliabil Flux Total 14 produse (1 pagină)

Afișez 1-14 din 14 produse
Afișez 1-14 din 14 produse

Mobilier pliabil pentru evenimente de la Flux

Dacă instalarea unui pop-up display tip spider ți se pare prea grea sau dacă mobilierul pe care-l ai ți se pare că este comun și toată lumea îl are, atunci cu siguranță ai putea să ieși în evidență cu un mobilier pliabil pentru evenimente de la Flux.

Mobilier pliabil pentru evenimente

Mobilier pliabil pentru exterior

Dacă căutai un mobilier pliabil pentru exterior care să poată fi folosit cu succes și la interior, atunci acest mobilier pliabil pentru exterior de la Flux te poate ajuta. Este construit să reziste la foarte multe cicluri închis-deschis, are garanție de 12 luni și este perfect în aproape orice tip de eveniment.

Mobilier pliabil exterior

Mobilier evenimente iluminat

Cu Flux îți poți ilumina evenimentul. Mai mult decât atât pe un mobilier iluminat de la Flux îți poți personaliza și logo-ul. Logo-ul tău va arăta fin ca o proiecție ce-l va face mai cunoscut audienței. Poți face asta cu majoritatea pieselor de mobilier evenimente de la Flux. Indiferent că vorbim de scaun pliabil Flux, masa tip bar Flux ARC sau standul de tabletă acestea vor putea fi iluminate. Iluminarea se poate face în orice culoare.

Mobilier evenimente iluminat

Câte scaune pliabile Flux încap într-un Mini?

Ne-am pus și noi întrebarea... și până nu am testat nu ne-am dat seama de puterea de compactare a acestui mobilier. Vezi în filmulețul de mai jos cât de ușor poți transporta 121 de scaune Flux într-un Mini.

Mobilier evenimente personalizat

Tot mobilierul Flux se poate personaliza prin serigrafie, print digital, sticker sau embosare. Opțional se poate opta și pentru iluminare.

Mobilier evenimente personalizat

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare