Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Genți de documente

Genți de documente personalizate

Gențile promoționale reprezintă instrumente de afaceri practice și o oportunitate fantastică de publicitate. Un cadou generos pentru oricine, de la Junior Executive la CEO. Cu ajutorul lor îți poți transporta documente, manuale, instrumentele de scris, obiecte personale și orice alte accesorii indispensabile...

Genți de documente personalizate

Gențile promoționale reprezintă instrumente de afaceri practice și o oportunitate fantastică de publicitate. Un cadou generos pentru oricine, de la Junior Executive la CEO. Cu ajutorul lor îți poți transporta documente, manuale, instrumentele de scris, obiecte personale și orice alte accesorii indispensabile activității dvs. Astfel, pot fi distribuite în rândul angajaților, clienților, studenților, la diverse evenimente și întâlniri.

Citește mai mult

Genți de documente Total 42 produse (1 pagină)

Afișez 1-42 din 42 produse
Afișez 1-42 din 42 produse

Comandați acum genți de documente personalizate cu logo-ul dvs.

Oriunde vă veți deplasa, logo-ul sau mesajul dumneavoastră va fi întotdeauna vizibil, iar misiunea noastră este să realizăm genți de documente personalizate de înaltă calitate, care să garanteze o promovare eficientă și sigură.

Materialul din care sunt fabricate variază de la bumbac, poliester, piele, PVC până la amestec, materiale durabile și disponibile în mai multe nuanțe de culori. Sunt prevăzute fie cu mâner ajustabil sau detașabil, fie cu o curea de umăr și mâner.

Personalizarea logo-ului dvs. se poate realiza prin mai multe metode de imprimare: serigrafie, transfer termic sau serigrafic, broderie sau print digital.

Disponibile la prețuri extrem de accesibile și într-o gamă variată de modele, gențile de documente vă vor ajuta să vă promovați afacerea și să vă extindeți acoperirea pe piață. Profitați de oferta noastră iar noi vă asigurăm drumul spre succes.

Sunați-ne acum și noi vă oferim tot sprijinul în alegerea celui mai potrivit model de geantă pentru documente care să se identifice perfect cu brandul dvs.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare