Cort pliabil Premium ProTent 4x4/4x6/4x8m - 5 ANI GARANTIE Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Cort pliabil Premium ProTent 4x4/4x6/4x8m - 5 ANI GARANTIE

QP48-CP-PREPRO

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Cort pliabil Premium ProTent 4x4/4x6/4x8m - 5 ANI GARANTIE

Corturile pliabile Premium ProTent inseamna flexibilitate si o gama larga de posibilitati. Este disponibil in mai multe dimensiuni: 3x3m, 3x4.5m, 3x6m, 4x4m, 4x6m, 4x8mCort pliabil Premium ProTent are structura din aluminiu cu un profil hexagonal de 54mm cu o grosime de 2mm si profile intermediare de 35x18mm. Cu o ancorare completa (picioare+franghii) cortul pliabil personalizat Premium ProTent poate rezista la rafale de vant de pana la 100km/h.

structura premium pro

Corturile pliabile cu latura de 4m au o inaltime de intrare minima de 2.25m pana la 2.5m (daca structura se inalta pana la ultima gaura), astfel, avem o inaltime maxima a cortului de 4.2m de la baza piciorului pana in varf, daca setam inaltimea de intrare de 2.5m, ceea ce asigura o vizibilitate maxima a brandului companiei dvs.

Peretii laterali se livreaza la inaltimea standard de 2.25m, la cerere acestia pot fi realizati si pentru inaltimea maxima de intrare de 2.5m.

Cort pliabil Premium ProTent, o varianta de cort tip pavilion profesional pentru toate evenimentele tale. Acoperisul este din poliester de 220g/m2 personalizabil prin imprimare digitala ecologica durabila confirmata de certificatele OEKO-TEX® si de materialele durabile.

Aveti nevoie de corturi pliabile profesionale personalizate? Quick Promo iti pune la dispozitie corturi pliabile personalizate unice pentru dvs., permitandu-va sa atrageti clienti si sa va promovati brandul in cel mai profesional mod.

Te pregatesti pentru un targ comercial? Sau poate sunteti organizator de sporturi sau alte evenimente in aer liber? Prezenta dvs. la urmatorul eveniment necesita un cort publicitar adecvat. De ce? Raspunsul este simplu - datorita acestuia va puteti aranja cu usurinta spatiul expozitional, in timp ce faceti publicitate eficienta companiei dvs. O suprafata mare, gata personalizata, va va permite sa afisati logo-ul, culorile companiei si sloganul publicitar intr-un mod estetic.

Datorita designului bine gandit, le puteti adapta cu usurinta la propriile nevoi. Daca doriti, puteti atasa mai multi pereti (de exemplu, un perete complet cu logo-ul dvs. sau un perete cu doua ferestre), creand astfel un spatiu inchis sau atasati perdele decorative pentru picioare.

pereti cort protent

Cortul pliabil personalizat Premium ProTent se poate ancora pe beton cu saci pentru nisip simpli sau complet personalizati cu logo-ul dvs. sau cu greutate metalica de 15kg. Se pot atasa plase de tantari, perete cu usa tip rulou, jgheab de scurgere, proiector led si multe alte accesorii.

accesorii cort pliabil

Dimensiuni transport                                                     

4x4m - 33x33x210cm
4x6m - 33x44x210cm
4x8m - 33x58x210cm

Greutate structura + acoperis

4x4m - 39kg
4x6m - 52kg
4x8m - 69kg

Cere ofertă de preț pe vanzari@quickpromo.ro și configurează-ți cortul așa cum vrei tu!

Review-uri

Nota 
2023-02-15

Cel mai bun deal pe care l-am facut Premium ProTent

La concurenta un cort similar costa cu 20% mai mult. M-a atras si garantia de 5 ani.

Scrieţi un review

Cort pliabil Premium ProTent 4x4/4x6/4x8m - 5 ANI GARANTIE

Cort pliabil Premium ProTent 4x4/4x6/4x8m - 5 ANI GARANTIE

Cort pliabil Premium ProTent 4x4/4x6/4x8m - 5 ANI GARANTIE

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare