Cort-Stretch-8x10m-Stretchflex Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Cort flexbil Stretch 8x10 m material Stretchflex cu poli extensibili

STN-080-100-SFW

Stoc intern: 0

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 20 890,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Cort flexbil Stretch 8x10 m material Stretchflex cu poli extensibili. Acest pachet de membrană flexibilă și poli extensibili cu posibilitatea de personalizare a fost creat pentru firmele care doresc să renunțe la închirierea unui cort. O astfel de investiție se amortizează în cel mult 9-10 luni pe an dacă compania face minim 3-4 evenimente pe an. Este un cort fabricat dintr-o membrană rezistentă la vânturi de 100-115 km/h, ușor de instalat și foarte configurabil. Polii sunt gândiți să încapă într-o mașină mică special pentru a putea folosi mașina mică din dotarea firmei.

Aceste corturi flexibile de 8x10 m se pot folosi în câteva configurații posibile. 

Dimensiuni:

8 x 10 m

Material:

Stretchflex 300 g/m2 (PU) lipit 

Înălțime:

4 m 

Tip:

Lipit cu cleme de ancorare

Suprafața pentru instalare:

9x11 m

Poli pliabili:

Da

Suprafața acoperită:

80 m2

Timp de asamblare:

30 min

Greutate:

150 Kg

Nr. de persoane pt. asamblare:

3

Capacitate persoane (DISCO):

80

Capacitate persoane (CINEMA/PE BANCĂ):

60/40

Un cort flexibil stretch 8 x 10 m cu material Formatex conține:

 • Acoperiș Stretchflex 300 g/m2 din PVC mai multe culori disponibile (se pot personaliza logo-uri simple prin print UV)
 • 1 x Pol pliabil din aluminiu 45 mm de 3.5 m ( 1.25+1.25+1)
 • 6 x Poli pliabili din aluminiu 45 mm de 2.5 m (1.25+1.25)
 • 4 x Poli pliabili din aluminiu 45 mm de 2.25 m (1.25+1)
 • 1 x Suport pol central 50 x 50  cm
 • 1 x Ax 45 mm
 • 4 x Țăruși ancorare suport pol central
 • 1 x Set țăruși pentru ancorare poli externi (14 buc de 75 cm)
 • 1 x Capace din plastic pentru polul central
 • 10 x Capace din cauciuc pentru polii laterali
 • 11 x Cleme
 • 11 x Șuruburi cleme
 • 11 x Carabine
 • 12 x Conectori poli
 • 1 x Pachet standard frânghii (14 buc de 6 mm)
 • 1 x Kit de reparație
 • 1 x Geantă de transport din PVC 100x50x30 cm
 • 1 x Geantă de transport poli 133x23x33 cm
 • 1 x Geantă de transport accesorii 62x62x4 cm

Cort flexibil strech transportabil într-o mașină mică

Orice cort flexibil strech este transportabil într-o mașină mică. Acest lucru se datorează polilor extensibili cu care e dotat fiecare pachet. Comparabil cu corturile de petrecere cu structură de aluminiu care necesită nacele și o echipă de oameni cu utilaje medii și grele. Vă oferim și varianta mai ieftină cu poli inextensibili (dintr-o bucată).

Cu polii extensibili ai acestui cort flexibil stretch nu sunteți limitați să închiriați o dubă sau un mic camion, totul va intra într-o mașină mică.

Cort flexibil strech cu instalare rapida

Sa instalezi un cort flexibil stretch nu este o treaba grea. Un avantaj mare este că nu ai limite cum să-l instalezi. Fiecare mod de instalare este corect și poți realiza orice formă de cort oricând. Pentru a instala de exemplu, 15 x20 m, ia aproape o oră în 3 oameni. Dimensiunea de 8x10 m poate fi instalată de o singură persoană în 30 de minute. În câteva minute poți avea o acoperire cu stil.

Material Stretchflex ușor

Corturile flexibile cu material Stretchflex folosesc cele mai inovative materiale care respectă toate standardele de siguranță în toată lumea. De asemenea aceste materiale sunt și cele mai calitative materiale folosite la corturile flexibile. Pentru dimensiuni mai mici de 9x12 m folosim materiale ușoare cum este Stretchflex 300g/m2. Dimensiunile mai mari sunt realizate din Formatex un material la fel de durabil și rezistent dar care se pretează pentru suprafețe de peste 100m2. Varianta premium al acestor corturi este Bedouinflex care este cusut și fiecare pol se ancorează cu ajutorul unor bucle.

Corturi flexibile realizate in Europa cu membrană din Australia

Oferim corturi flexibile 100% realizate în EU. Dezvoltarea, design-ul și fabricarea acestor corturi se întâmplă sub un singur depozit de 3000 m2. Aceste corturi sunt proiectate să reziste la 100 km/h. Am avut surprize plăcute când aceste corturi au rezistat în munții Alpi din Europa la vânturi de peste 100 km/h. Dacă se instalează centuri pentru furtună aceste corturi rezistă și la vânturi de 130-140 km/h.

Avantaje corturi stretch Quick Promo

Aceste corturi stretch oferă :

 • Calitate – Fiecare cort care se produce trece printr-un proces riguros de control al calității pentru a nu exista defecte. Cu absorbant UV pentru a rezista la soare și a nu se decolora la soare, și agenți anti bacterieni pentru a crește durata de viață a produsului și a inhiba petele. Corturile noastre sunt cele mai calitative de pe piață.
 • Valoare – Oferă cel mai bun cort pentru valoarea banilor plătită. Aceste corturi sunt realizate să țină 10 ani sau chiar mai mult.
 • Ușor de transportat – Orice cort Stretch încape într-o mașină mică (dacă se folosesc poli extensibili.
 • Perfect pentru teren accidentat sau asimetric - Se poate instala oriunde la mare, la munte, pe iarbă sau pe beton (e nevoie de ancore speciale neincluse în pachetul standard).
 • Material flexibil cu recuperarea memoriei  – Dacă se schimbă configurația polilor pe acoperiș nu există riscul ca de la instalările anterioare materialul să rămână întins.
 • Comfort și liniște - Pentru că aceste corturi stretch oferă umbră 100% și rezistență waterproof garantată spre deosebire de alte corturi. De  aceea invitații tăi vor fi în siguranță și nu vor putea fi opriți de soare puternic sau ploaie.
 • Rezistent la 100 km/h - Aceste corturi au fost testate în munți pentru a vedea rezistența reală la vânturi.
 • Culori la alegere – Corturile noastre stretch vin într-o varietate foarte mare de culori și putem face aproape orice culoare îți dorești. (dacă este îndeplinită cantitatea minimă).
 • Branding – Poți alege să printezi logo-ul prin tehnica UV și e o modalitate de a atrage atenția.
 • Flexibilitate –  Poți alege dintr-o varietate destul de mare de mărimi, materiale ( Stretchflex, Formatex și Bedouinflex).  De asemenea poți alege să realizăm și o dimensiune personalizată sau un sistem de unire a acestor corturi stretch pentru a acoperi orice spațiu.
 • Satisfacție garantată – Vă va place să lucrați cu o companie care oferă servicii de consultanță profesioniste pentru un produs cu care vă veți mândri.

Aceste corturi flexibile Stretch sunt disponibile într-o gamă variată de mărimi de 4.5 m x 6 m până la 20 m x 30 m. Putem personaliza aceste corturi flexibile cu logo-ul sau grafica clientului prin print UV.

Review-uri

Nota 
2018-04-15

Foarte elegant si rezistent

Noi am luat cortul la inchiriere. Ni s-a parut foarte fain faptul ca poti crea orice forma si e foarte rezistent la vant. Noi l-am folosit in agricultura si am fost foarte multumiti de el.

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi un review

Cort flexbil Stretch 8x10 m material Stretchflex cu poli extensibili

Cort flexbil Stretch 8x10 m material Stretchflex cu poli extensibili

Cort flexbil Stretch 8x10 m material Stretchflex cu poli extensibili

Produse similare

Vizualizate recent

Cu preț apropiat

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare