Scaun regizor personalizat Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Scaune regizor personalizate

*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Scaune regizor personalizate, un instrument promotional popular si foarte eficient, intodeauna prezent la diverse evenimente si targuri. Datorita formei scaunele tip regizor sunt practice si usor de transportat. Nimic nu ii incurajeaza pe oameni sa de odihneasca la un eveniment in aer liber la fel de mult ca intr-o zona de relaxare si este greu de imaginat o astfel de zona fara aceste scaune decorate cu grafica dorita. 

Scaunele tip regizor personalizate sunt un element eficient al identificarii vizuale a companiei. Acestea va permit sa va distingeti de alti expozanti, sa creati un spatiu atractiv cu branduri comerciale, prietenos si eficient. 

Scaunele tip regizor personalizate pot fi folosite si ca mobilier de birou sau intr-o sala de conferinta.

Imaginati-va o sala de evenimente plina cu scaune regizor personalizate cu logo-ul companiei dvs. Zeci de oameni stau pe ele, se relaxeaza si se bucura de faptul ca pot fi acolo. Nimic nu ar putea fi gresit! Daca doriti sa faceti publicitate companiei dvs. intru-un mod original, comandati scaune pliante tip regizor personalizate si lasati clientii sa se odihneasca putin. 

Organizati o zona de relaxare la un eveniment sportiv, umpleti sala de cinema cu scaune regizor originale sau pur si simplu asezati-le in parc si garantat veti obtine o crestere a numarului de clienti. Scaunele pliante regizor sunt o modalitate excelenta de publicitate, nu numai ca sunt extrem de estetice dar au si o functie practica datorita careia potentialii dvs. clienti va vor asocia cu ceva valoros. Alegeti un marketing original care va va face sa va distingeti de ceilalti.

Dimensiunile reduse si constructia usoara fac ca scaunele pliante tip regizor sa fie perfecte pentru evenimentele in aer liber precum si cele din interior. Fiecare scaun tip regizor poate fi complet adaptat la identitatea vizuala a companiei dvs. 

Scaune pliabile tip regizor, acestea se remarca prin manopera de inalta calitate si rezistenta la conditii meteo nefavorabile. Scaunele regizor sunt fabricate din lemn de inalta calitate ce garanteaza rezistenta la diferite tipuri de daune in timpul utilizarii. Personalizarea pe poliester se realizeaza prin imprimare digitala folosind cerneluri ecologice certificate OEKO. Personalizarea noastra este clara si repoduce cu fidelitate culorile originale ale logo-ului dvs. si se caracterizeaza prin durabilitate ridicata. 

Acordam atentie nevoilor individuale ale clientilor nostri pentru a obtine un efect original si satisfacator.

Dimensiune pachet  Greutate
63 x 45 x 15 cm 4 kg

Timp de productie si livrare 12-15 zile lucratoare.

Pentru o oferta completa va rog sa ne contactati la adresa de e-mail vanzari@quickpromo.ro

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Scaune regizor personalizate

Scaune regizor personalizate

Scaune regizor personalizate

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare