Agende

Agende datate și nedatate personalizate

Vă oferim o gamă variată de agende personalizate, în diverse formate, A4, A5 sau A6, datate sau nedatate. Coperțile sunt din carton buretat, piele, imitație din piele și carton Modelele prezentate mai jos pot fi personalizate prin tampografie, transfer serigrafic, gravură laser, timbru sec sau folio....

Agende datate și nedatate personalizate

Vă oferim o gamă variată de agende personalizate, în diverse formate, A4, A5 sau A6, datate sau nedatate. Coperțile sunt din carton buretat, piele, imitație din piele și carton Modelele prezentate mai jos pot fi personalizate prin tampografie, transfer serigrafic, gravură laser, timbru sec sau folio. Comandați din timp agende personalizate pentru compania dvs.!

Citește mai mult

Agende Total 79 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 79 produse
Afișez 1-48 din 79 produse

Vă punem la dispoziție agende personalizate moderne și elegante la prețuri avantajoase.

Agende A5  cu lateral colorat, 80 de pagini a câte 80 g/m2. Culoarea laterală se potrivește perfect cu elasticul pentru a crea o imagine corporativă completă iar pixul inclus denotă o eleganță sporită.

Blocnotes-uri A6 cu bandă de hârtie laterală, elastic de prindere, colțuri rotunjite, pagini interioare de 80 pagini de 80 g, ivoire cu pagini liniare și semne de carte în aceeași culoare cu coperțile acesteia.

Designul utilizat pentru personalizarea ageendelor va fi transmis de către client și trebuie să fie în armonie cu nuanțele modelului de agendă ales. Agendele personalizate cu logo-ul sau brandul companiei dvs. reprezintă o opțiune potrivită pentru cadourile corporate oferite cu diverse ocazii partenerilor de afaceri, clienților sau angajaților.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare