Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Căni de călătorie

Căni de călătorie personalizate la prețuri avantajoase!

Căni de călătorie personalizate la prețuri pentru toate bugetele care, în același timp, satisfac nevoile dvs. de promovare.Modelele sunt variate, realizate din plastic rezistent cu înalte proprietăți termice, polipropilenă, sau oțel inoxidabil, prevăzute cu capac filetat pentru deschidere/închidere și...

Căni de călătorie personalizate la prețuri avantajoase!

Căni de călătorie personalizate la prețuri pentru toate bugetele care, în același timp, satisfac nevoile dvs. de promovare.Modelele sunt variate, realizate din plastic rezistent cu înalte proprietăți termice, polipropilenă, sau oțel inoxidabil, prevăzute cu capac filetat pentru deschidere/închidere și asigurate contra pierderilor prin scurgere.

Citește mai mult

Căni de călătorie Total 92 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 92 produse
Afișez 1-48 din 92 produse

Căni de călătorie personalizate cu brandul dvs.!

Aceste căni promoționale sunt disponibile într-o varietate de culori și stiluri, pot fi personalizate cu design-ul dorit sau numele companiei dvs. pentru a fi distribuite în rândul celor mai valoroși angajați și clienți.

Prevăzute cu mâner sau nu, capac filetat sau simplu, carabină pentru a fi agățate cu ușurință de rucsac, metal sau plastic, toate acestea fac ca experiența trăită de clienții dvs. să fie una și mai plăcută.

Cănile de călătorie personalizate cu logo-ul companiei dvs. pot fi remarcate la birou, școală, săli de sport și alte locații, iar promovarea brandului dvs. cu sigurață va avea rezultate pozitive. Nu vă irosiți bugetul de marketing pe elemente costisitoare și inutile, investiți-l în produse calitative și accesibile la preț care vor fi eficiente în atingerea scopului dorit.

Profitați acum de această oportunitate de promovare!

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare