Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Brichete metalice

Brichete metalice personalizate

Foloseste brichete metalice personalizate în campania ta pentru că sunt un instrument util în orice condiții. De la aprinderea lumânărilor, a aragazului, focurilor de tabără este util să o ai în orice situații de urgență. Datorită popularității, pot fi și un instrument grozav pentru a fi gravat sau imprimat cu logo-ul companiei...

Brichete metalice personalizate

Foloseste brichete metalice personalizate în campania ta pentru că sunt un instrument util în orice condiții. De la aprinderea lumânărilor, a aragazului, focurilor de tabără este util să o ai în orice situații de urgență. Datorită popularității, pot fi și un instrument grozav pentru a fi gravat sau imprimat cu logo-ul companiei tale pentru a crește expunerea acestuia. Dacă planifici o ieșire cu echipa în aer liber foloseste brichete promotionale personalizate pentru a aprinde atmosfera.

Citește mai mult

Brichete metalice Total 3 produse (1 pagină)

Afișez 1-3 din 3 produse
Afișez 1-3 din 3 produse

Brichete promotionale personalizate

Cumpără brichete promotionale personalizate la super pret. Iti oferim brichete personalizate de orice formă, dimensiune și culoare. Mai mult am ridicat ștacheta și putem oferi stick-uri USB cu bricheta inclusă. La noi găsești cele mai renumite mărci de brichete din industria de brichete promotionale: Tom, Unilite, BIC, Zippo și multe altele.

Aceste produse nemaipomenite merg ca și suveniruri dar și ca materiale promoționale pentru deținătorii de business și șefii de organizație. Cu carcase din nichel sau crom și posibilitatea de reîncărcare, aceste produse cu siguranță vor fi utile, mai ales în afara biroului, dar și în călătoriile personale. Sunt proiectate cu stil și ușor de folosit, aceste elemente vor aduce cu siguranta o incantare pentru toată lumea.

Personalizarea pe aceste brichete se face foarte ușor! Într-o mare de produse cadou și produse promotionale, brichetele noastre vor ieși cu siguranță în evidență. Fii cu un pas înainte competitorilor și arată-le cum se joacă acest joc! Cu acestea, business-ul va simți succesul. Deci, ce mai aștepți? Plasează comanda și personalizează aceste brichete promotionale personalizate.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare