Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Pahare din sticlă

Pahare din sticlă personalizate

Colecția noastră de pahare din sticlă personalizate este de calitate dar și exclusivă, oferindu-vă cea mai bună selecție la cele mai avantajoase prețuri. Dacă dețineți un hotel, un restaurant de înaltă clasă, un pub sau o cafenea, profitați de această ocazie și comandați acum paharele personalizate de care aveți nevoie. Modelele...

Pahare din sticlă personalizate

Colecția noastră de pahare din sticlă personalizate este de calitate dar și exclusivă, oferindu-vă cea mai bună selecție la cele mai avantajoase prețuri. Dacă dețineți un hotel, un restaurant de înaltă clasă, un pub sau o cafenea, profitați de această ocazie și comandați acum paharele personalizate de care aveți nevoie. Modelele sunt variate, de la pahare pentru apă, vin, șampanie și bere până la pahare pentru ceai, whisky sau shot-uri.

Citește mai mult

Pahare din sticlă Total 18 produse (1 pagină)

Afișez 1-18 din 18 produse
Afișez 1-18 din 18 produse

Pahare șampanie și vin personalizate

Paharele pentru șampanie denotă eleganță și au o formă aparte, putând fi decorate la cerere.

Paharele pentru vin cu picior vor schimba întreg aspectul mesei festive, pot fi personalizate cu diverse texte sau logo-uri prin diferite tehnici de imprimare și pot fi utilizate pentru orice tip de eveniment.

Gama de pahare din sticlă cuprinde și pahare pentru bere, albă sau neagră, cu diverse forme care pot fi decorate la cerere.

Promovați-vă serviciile sau brandul prin personalizarea paharelor din sticlă cu logo-ul companiei dvs. Solicită acum o ofertă de preț pentru cantitatea și modelul care se potrivește profilului companiei dvs. sau contactați departamentul nostru de vânzări pentru sugestii.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare