Suporturi cărți de vizită

Suporturi cărță de vizită personalizate cu brandul dvs.

Quick Promo vă oferă posibilitatea să comandați online produse precum suport cărți de vizită personalizat sau port card personalizat, individuale sau însoțite de alte accesorii. Majoritatea suporturilor de cărți de vizită sunt realizate din metal, plastic, piele sau imitație din piele....

Suporturi cărță de vizită personalizate cu brandul dvs.

Quick Promo vă oferă posibilitatea să comandați online produse precum suport cărți de vizită personalizat sau port card personalizat, individuale sau însoțite de alte accesorii. Majoritatea suporturilor de cărți de vizită sunt realizate din metal, plastic, piele sau imitație din piele. Suporturile pentru carțile de vizită sau port card-urile personalizate asigură o vizibilitate excelentă a datelor cu care sunt inscripționate.

Citește mai mult

Suporturi cărți de vizită Total 8 produse (1 pagină)

Afișez 1-8 din 8 produse
Afișez 1-8 din 8 produse

Comandați online port card-uri personalizate pentru angajații companiei dvs.

Suportul pentru cărți de vizită poate stoca carduri bancare sau acte de identitate, și nu în ultimul rând poate să stocheze aproximativ 20-30 de cărți de vizită, în funcție de grosimea suportului pe care acestea sunt imprimate.

Personalizarea se poate realiza direct pe port card, într-o singură culoare, în două culori sau policromie.

Un suport de cărți de vizită personalizat cu logo-ul sau sloganul companiei dvs. reprezintă unele dintre cele mai elegante cadouri promoționale corporate care pot fi oferite angajaților, clienților sau partenerilor de afaceri, asigurând în același timp vizibilitate datelor cu care este imprimat.

Suporturile cărți de vizită personalizate pot fi folosite cu succes în cadrul întâlnirilor de afaceri și sunt extrem de utile celor care folosesc frecvent cărți de vizită în cadrul întâlnirilor de afaceri sau evenimentelor corporate.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare