Crăciun

Cadouri de Crăciun personalizate

În prag de sărbători foarte multe firme dăruiesc cadouri de Crăciun personalizate. Acestea vor transmite prin căldura lor spiritul Crăciunului și celor care urmează să le primească, indiferent că este vorba de parteneri de business sau angajați. Noi îți oferim cea mai vastă de cadouri de Crăciun personalizate de la decorațiuni Crăciun personalizate, căni de Crăciun personalizate și până la globuri Crăciun personalizate. Logo-ul companiei dvs. se poate orice produs sau cutie de Crăciun pentru...

Cadouri de Crăciun personalizate

În prag de sărbători foarte multe firme dăruiesc cadouri de Crăciun personalizate. Acestea vor transmite prin căldura lor spiritul Crăciunului și celor care urmează să le primească, indiferent că este vorba de parteneri de business sau angajați. Noi îți oferim cea mai vastă de cadouri de Crăciun personalizate de la decorațiuni Crăciun personalizate, căni de Crăciun personalizate și până la globuri Crăciun personalizate. Logo-ul companiei dvs. se poate orice produs sau cutie de Crăciun pentru a întări și mai mult imaginea companiei dvs. în această perioadă.

Citește mai mult

Subcategorii

 • Decorațiuni Crăciun

  Decorațiuni Crăciun personalizate

  Folosește logo-ul companiei tale pe decorațiuni Crăciun personalizate pentru a celebra Crăciunul împreună cu angajații și partenerii tăi. Acestea vor adăuga un aer festiv pentru cadourile de sfârșit de an. Cei care vor primi aceste decorațiuni de Crăciun personalizate își vor putea decora pereții sau casa cu aceste amintiri.

 • Căni, cești și pahare de Crăciun

  Căni Crăciun personalizate

  Încă mai cauți căni de Crăciun personalizate? Sau vrei doar câteva cadouri mici care să invioreze Crăciunul partenerilor și angajaților tăi? Cel mai bine prăjiturile și cozonacii de Crăciun se servesc cu o ciocolată caldă, o cafea, un ceai sau un vin fiert într-una din cănile de Crăciun personalizate așa că nu mai aștepta. Modelele noastre de căni de Crăciun personalizate sunt dintre cele mai variate pentru absolut toate gusturile. Sărbătorile se apropie cu repeziciune și stocurile noastre de căni de Crăciun se termină repede.

 • Globuri personalizate

  Globuri personalizate

  Dacă ești în căutarea de globuri personalizate pentru cadourile de sfârșit de an aici ai cea mai mare gamă. Atât globul personalizat cât și personalizarea cu logo-ul tău vor fi apreciate atât de angajați cât și de parteneri. Bucură-te de Crăciunul acesta și adu magia Crăciunului în casele angajaților și clienților tăi. Avem globuri personalizate atât cu modele cu reni, Moș Crăciun cât și globuri personalizate simple. Magia Crăciunului tu o creezi cu globuri personalizate care să aibă logo-ul tău.

 • Cadouri de Craciun

  Cadouri de Craciun personalizate

  Incă ești în căutarea de cadouri de Craciun personalizate? Noi iti oferim cea mai mare gama de cadouri de Craciun personalizate. In gama noastra de cadouri de Craciun personalizate vei gasi Caciuli Mos Craciun personalizate, globuri tip clopot cu efect cosmic, pahare termice cu glitter, agende cu coperta cameleonică, etc.

 • Lumanari personalizate de Craciun

  Lumanari personalizate de Craciun

  Dacă ești în căutarea de lumanari personalizate de Craciun, pe quickpromo.ro vei găsi cea mai mare gamă de lumanari personalizate. Nu vei da gres cu aceste lumanari personalizate pentru ca sunt utilizate ca decor in casele celor care le primesc.  Avem lumanari personalizate aromate, lumanari cu iluminare automata si logo personalizat, seturi de lumanari in diverse forme dar si suporturi de lumanari care se pot personaliza.

  Personalizarea acestora se face fie pe o felicitare (rotunda, dreptunghiulara) sau direct pe corpul lumanarii in functie de model.

 • Pungi si sacose personalizate de Craciun

  Pungi si sacose personalizate de Craciun

  Pentru cei care si-au luat cadourile si au nevoie de pungi si sacose personalizate de Craciun avem cea mai mare varietate. Avem disponibile sacose din hartie cu minifelicitare care se pot personaliza, sacose pentru vin, sacose kraft si multe alte pungi și sacose.

 • Textile Craciun

  Pulovere, fulare și mănuși de Crăciun

  Quick Promo este importator direct de pulovere, fulare și mănuși de Crăciun. Unele din aceste produse se pot personaliza direct sau doar ambalajul. Indiferent că dorești un motiv cu fulg de nea, Moș Crăciun sau reni noi ți-l putem furniza. Putem oferi pulovere, fulare și mănuși de Crăciun și care nu sunt la noi pe site.

 • Cosuri cadou Craciun
 • Jucarii de plus Craciun
Afișez 1-48 din 122 produse

Decorațiuni de Crăciun personalizate pentru companii

Indiferent de tipul de decorațiuni de Crăciun personalizate pe care îl veți folosi în campania de Crăciun la noi veți găsi sute de soluții salvatoare: Căni de Crăciun personalizate, decorațiuni de Crăciun, globuri de Crăciun și lumânări de Crăciun.

În fiecare an colecția noastră de cadouri de Crăciun personalizate se îmbogățește cu branduri și modele noi. Indiferent că ești în căutarea unui glob de Crăciun care să fie personalizat, a unei decorațiuni de Crăciun ingenioase care să transmită căldură și să fie diferită la noi vei găsi tot ce îți trece prin minte.

Crăciunul nu este numai stresant, din cauza cumpărătorilor, dar faptul că lista de cadouri de Crăciun personalizate pare să crească mai mult în fiecare an. Un alt motiv pentru Quick Promo are o colecție mare de cadouri personalizate de Crăciun și produse cu cele mai mici prețuri lor garantate. Puteți achiziționa cantități en-gros de pixuri promotionale cu reni sau cu brazi, clopoței personalizați, ghetuțe de Moș Nicolae, păpuși antistres în formă de Moș Crăciun, cană Crăciun Borneo cu fulgi, set ceai Crăciun Nordic și multe alte decorațiuni Crăciun personalizate cu brandul companiei tale.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare