Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Pixuri multifuncționale

Pixuri multifuncționale cu USB și touch personalizate

Folosiți pixuri multifuncționale cu USB și touch personalizate în campania ta pentru ați maximiza audiența! Pixurile multifuncționale pot avea întrebuințări multiple ce îi vor ajuta pe utilizatori fie în a transporta date într-un stick USB inclus în pix fie în a-i ajuta să folosească telefonul sau tableta prin...

Pixuri multifuncționale cu USB și touch personalizate

Folosiți pixuri multifuncționale cu USB și touch personalizate în campania ta pentru ați maximiza audiența! Pixurile multifuncționale pot avea întrebuințări multiple ce îi vor ajuta pe utilizatori fie în a transporta date într-un stick USB inclus în pix fie în a-i ajuta să folosească telefonul sau tableta prin intermediul creionului tactil cu touch inclus.

Citește mai mult

Pixuri multifuncționale Total 56 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 56 produse
Afișez 1-48 din 56 produse

Pixuri multifuncționale personalizate cu logo-ul sau sigla companiei

Pixurile multifuncționale pot adăga plus valoare campaniei dvs. pentru că aveți posibilitatea să utilizați un pix 4-în-1, 3-în-1 sau 2-în-1 care va uimi audiența și-i va face pe utilizatori mai loiali brandului dvs.

Un pix care are stick USB 4GB sau 8GB încorporat, creion tactil și poate fi folosit ca suport de tabletă va fi un “must have” pentru clienții dvs. care se vor atașa de produs și de brandul dvs. și-l vor purta peste tot.

Pixurile cu lanternă, cu indicator laser, cu touch sau cu carabină sunt alte variante de pixuri multifuncționale care pot scoate brandul din umbră. Unele combinații de pixuri multifuncționale promoționale se pot personaliza și modifica în funcție de cerințele dvs. iar altele pot fi doar personalizate cu logo-ul companiei dvs.

Indiferent de numărul de funcții, pixurile multifuncționale personalizate sau cum le spunem noi “pixurile gadget” sunt viitorul, ele oferă o experiență de neuitat utilizatorului și aceasta va duce la păstrarea pentru mai mult timp a obiectului personalizat cu logo-ul sau brandul companiei dvs.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare