Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Pălării

Pălării personalizate                                                               

Vă punem la dispoziție o colecție diversificată de pălării promoționale unisex, bărbătești, de damă și pentru copii, ideale pentru personalizat. Pălăria reprezintă un accesoriu vestimentar cu care veți fi remarcat de fiecare dată, la care recurg atât femeile...

Pălării personalizate                                                               

Vă punem la dispoziție o colecție diversificată de pălării promoționale unisex, bărbătești, de damă și pentru copii, ideale pentru personalizat. Pălăria reprezintă un accesoriu vestimentar cu care veți fi remarcat de fiecare dată, la care recurg atât femeile cât și bărbații. De la Quick Promo puteți achiziționa pălării folosite la pescuit, pălării colorate, pălării din stuf, pălării de paie, fetru, piele, pălării textile, etc.

Citește mai mult

Pălării Total 11 produse (1 pagină)

Afișez 1-11 din 11 produse
Afișez 1-11 din 11 produse

Pălării promoționale personalizate cu designul dvs.!

Consecințele folosirii articolelor promoționale depinde în mare măsură de efectul pe care acestea îl au asupra beneficiarilor. Astfel, clienții sau partenerii dvs. pot păstra și purta produsele personalizate primite, ceea ce duce la creșterea gradului de cunoaștere a serviciilor dvs. Utilitatea articolului personalizat constituie un aspect foarte important astfel, produsul oferit trebuie să fie cât mai util pentru a fi păstrat de beneficiar.

Designul ce urmează a fi imprimat pe produs trebuie să fie cât mai inovativ, să stârnească curiozitatea celor din jur, pentru a-l determina pe beneficiar să ducă mai departe mesajul transmis de compania dvs.

Pălăriile promoționale îndeplinesc toate aspectele menționate și au toate șansele să vă promoveze eficient și în scurt timp. Quick Promo vă stă la dispoziție cu cele mai variate modele iar dacă nu sunteți hotărât dacă modelul ales vi se potrivește, noi venim în ajutor cu sugestii.

 

 

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare