Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Lanterne

Lanternele personalizate cu logo la îndemâna oricui

Oricine are nevoie de o lanternă personalizată pentru a-i lumina calea indiferent de situație indiferent că e vorba de garaj, în mașină noaptea sau în locurile întunecate. Lanternele personalizate cu logo sunt cadouri promoționale utile ce nu vor lăsa audiența în întuneric.

Lanterne Total 68 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 68 produse
Afișez 1-48 din 68 produse

Lanterne promoționale și frontale personalizate pentru toate bugetele

Alegeți din multitudinea noastră de lanterne promoționale sau frontale pentru munte pentru partenerii sau clienții dvs. și nu vor fi dezamăgiți de acest cadou. Lanternele promoționale personalizate vor acompania clienții dvs. în tot felul de aventuri.

Modelele noastre vin într-o gamă largă de culori și modele cu diverse accesorii și funcționalități, de la modele cu acumulator extern integrat pentru încărcarea telefonului mobil și până la cele cu încărcare solară sau cu dinam. Modelele de lanterne frontale personalizate pentru ieșirile în aer liber sunt compacte, au diverse metode de agățare cu carabină, consumă puțin și sunt rezistente la ploaie și șocuri.

Gama noastră de lanterne premium Swiss Peak vor satisface și cele mai mari dorințe de iluminare și rezistență în timp, datorită ledurilor de calitate și materialelor folosite. Multe din lanternele și frontalele noastre personalizate vin împachetate în cutii și huse fiind perfecte pentru a fi oferite ca și cadou.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare