Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Ceainice

Redescoperiți placerea de a bea ceai!

Estetica a ocupat un rol important în arta ceremoniei ceaiurilor. Pornind de la cești și ceainic și până la ambientul creat, iubitorii de ceai au grijă ca totul să fie într-o perfectă armonie. Elementul care ajută la crearea licorii gustoase și aromate este ceainicul. Așadar, puteți opta pentru ceainice personalizate din...

Redescoperiți placerea de a bea ceai!

Estetica a ocupat un rol important în arta ceremoniei ceaiurilor. Pornind de la cești și ceainic și până la ambientul creat, iubitorii de ceai au grijă ca totul să fie într-o perfectă armonie. Elementul care ajută la crearea licorii gustoase și aromate este ceainicul. Așadar, puteți opta pentru ceainice personalizate din porțelan, ceramică, sticlă, inox sau fontă.

Citește mai mult

Ceainice Total 4 produse (1 pagină)

Afișez 1-4 din 4 produse
Afișez 1-4 din 4 produse

Ceainice personalizate cu logo-ul companiei dvs.

Ceaiul are nevoie de ustensile potrivite pentru a-și dezvălui întreaga frumusețe!

Ceainicul nu trebuie ales la întâmplare deoarece gustul ceaiului va fi decis și de mediul în care este realizat.

Ceainicele din porțelan și ceramică au o finețe aparte și sunt unele dintre cele mai apreciate ceainice datorită modului de prezentare și pot fi decorate la cerere. Acestea rețin pentru foarte mult timp căldura, proprietate care le face potrivite pentru ceaiurile care se infuzează la temperaturi înalte.

Dacă preferați să beți mai mult ceai alb și ceai verde, atunci nu trebuie să vă lipsească un ceainic din fontă. Datorită materialului din care este fabricat, ceainicul din fontă prezintă o rezistență sporită.

La restaurante, hoteluri, pub-uri sau cafenele, evenimente sau aniversări, ceainicele personalizate vor fi întotdeauna un element de design bine venit și apreciat, iar colaboratorii sau clienții dvs. le vor folosi cu plăcere și își vor aminti de serviciile sau brandul dvs.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare