Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Accesorii telefon și tabletă

Accesorii telefon și tabletă personalizate pentru compania dvs.

Selfie stick-uri, splitter-ere, led-uri USB, bliț pentru telefonul mobil, curățătoare ecran pentru tabletă și telefon, ochelari virtuali, monitor de activități și multe alte accesorii personalizate pentru promovarea brandului dvs. Asigurați-vă că oferiți clienților produse cărora...

Accesorii telefon și tabletă personalizate pentru compania dvs.

Selfie stick-uri, splitter-ere, led-uri USB, bliț pentru telefonul mobil, curățătoare ecran pentru tabletă și telefon, ochelari virtuali, monitor de activități și multe alte accesorii personalizate pentru promovarea brandului dvs. Asigurați-vă că oferiți clienților produse cărora le sunt utile și care vă vor garanta creșterea notorietății serviciilor dvs.

Citește mai mult

Accesorii telefon și tabletă Total 49 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 49 produse
Afișez 1-48 din 49 produse

Promovați-vă compania cu produsele personalizate oferite de Quick Promo!

Monitorul de activități personalizat cu logoul companiei poate fi un cadou exclusivist pentru colaboratorii sau clienții dvs. Monitorul de activități nu măsoară doar pașii și urmărește somnul ci vă ajută să vă îmbunătățiți stilul de viață. Acesta este primul pas pentru a fi mai activ și mai motivat. Dispozitivele au o lungă perioadă de așteptare de până la 30 de zile, sunt rezistente la apă, includ reminder prin vibrație pentru apelurile pierdute. Datele dumneavoastră pot fi încărcate cu ușurință prin bluetooth și direcționate către aplicația instalată pe smartphone.

Din momentul în care vă puneți ochelarii virtuali veți fi deja în locul mult dorit. Dispozitivul este ușor de utilizat: descărcați orice film gratuit de pe  Google Play sau din magazinul de APP și bucurați-vă de el virtual, de pe dispozitivul mobil. Ochelarii de realitate virtuală pot stoca aproape orice telefon mobil (3,5-6 inch). Datorită unghiului mare de vizualizare imaginile prind viață pe ecran. Este ideal pentru o seară de distracție alături de prietenii dragi.

Impresionați-vă cei mai fideli clienți cu robotul Alpha, un robot de uz casnic, cu un potențial uimitor de dezvoltare și întreținere a divertismentului.  Este perfect proiectat cu îmbinări servo de înaltă precizie și software de editare pentru mișcări 3D, care sunt controlate perfect într-o singură aplicație, instalată pe telefonul mobil. Robotul are 16 puncte mobile care îi permite să se miște ca un om.

Comandați acum gadgetul preferat personalizat cu brandul dvs.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare