Indicatoare laser

Vizualizați gama de indicatoare laser de pe site-ul Quick Promo!

Indicatoare laser promoționale metalice sau din plastic cu posibilitate de personalizare prin tampografie sau gravură laser.  Indicatoarele laser sunt potrivite pentru oamenii de afaceri, profesori care realizează prezentări profesioniste către publicul larg....

Vizualizați gama de indicatoare laser de pe site-ul Quick Promo!

Indicatoare laser promoționale metalice sau din plastic cu posibilitate de personalizare prin tampografie sau gravură laser.  Indicatoarele laser sunt potrivite pentru oamenii de afaceri, profesori care realizează prezentări profesioniste către publicul larg. Materialele promoționale astfel realizate prezintă un dublu avantaj, cel al utilității pe care o oferă beneficiarului, pe de o parte, și cel al vizibilității datelor cu care acestea au fost perrsonalizate, pe de altă parte

Citește mai mult

Indicatoare laser Total 6 produse (1 pagină)

Afișez 1-6 din 6 produse
Afișez 1-6 din 6 produse

Comandați astăzi indicatorul laser ideal pentru prezentările dvs.!

Vă oferim pointer laser practic și ușor de folosit, fiind controlul ideal pentru o prezentare perfectă și eficientă. Astfel, presenter-ul Beam cu frecvență radio înaltă permite rularea paginilor în sus sau în jos iar butonul beam laser vă ajută să subliniați ideile importante din prezentare.

De asemenea, vă punem la dispoziție și indicatoare laser multifuncționale. Astfel, indicatorul laser Point 03 vă oferă controlul complet asupra prezentării. Capacul cu clips are integrat un stick USB 2.0 de capacitate 4GB pentru stocarea celor mai importante informații. Mai mult de atât indicatorul laser este detașabil iar pixul subțire din aluminiu prevăzut cu stylus poate fi folosit pentru navigarea cu ușurință pe telefon sau tabletă sau pentru luarea de notițe în timpul ședințelor sau prezentărilor.

Indicatorul laser este un accesoriu nelipsit dintr-un birou și datorită funcționalității, acesta face parte cu succes din gama cadourilor corporate, personalizarea acestuia asigurând și o vizibilitate ridicată a logo-ului sau sloganului companiei dvs.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare