Căni, cești și pahare de Crăciun

Căni Crăciun personalizate

Încă mai cauți căni de Crăciun personalizate? Sau vrei doar câteva cadouri mici care să invioreze Crăciunul partenerilor și angajaților tăi? Cel mai bine prăjiturile și cozonacii de Crăciun se servesc cu o ciocolată caldă, o cafea, un ceai sau un vin fiert într-una din cănile de Crăciun personalizate așa că nu mai aștepta. Modelele...

Căni Crăciun personalizate

Încă mai cauți căni de Crăciun personalizate? Sau vrei doar câteva cadouri mici care să invioreze Crăciunul partenerilor și angajaților tăi? Cel mai bine prăjiturile și cozonacii de Crăciun se servesc cu o ciocolată caldă, o cafea, un ceai sau un vin fiert într-una din cănile de Crăciun personalizate așa că nu mai aștepta. Modelele noastre de căni de Crăciun personalizate sunt dintre cele mai variate pentru absolut toate gusturile. Sărbătorile se apropie cu repeziciune și stocurile noastre de căni de Crăciun se termină repede.

Citește mai mult

Căni, cești și pahare de Crăciun Total 9 produse (1 pagină)

Afișez 1-9 din 9 produse
Afișez 1-9 din 9 produse

O cană de Crăciun personalizată în spiritul Crăciunului

Nimic nu se compară cu o cană de Crăciun personalizată din care să-ți sorbi ciocolata caldă, să simți cafeaua aburindă sau să miroși aroma liniștitoare a unui ceai de calitate. În special când este oferită de un partener de încredere. Oferă-le partenerilor căni de Crăciun cu motive ren, fulg sau cu Moș Crăciun pentru a rupe rutina acestora și a le insufla spiritul Crăciunului.

Disponibile într-o gamă largă de culori, mărimi și tipuri, cănile de Crăciun personalizate și seturile de ceainic de Crăciun personalizate cu ceașcă de Crăciun personalizată vor completa orice stil sau decor interior al casei.

Cauți un set de cești de cafea cu motive de Crăciun pentru parteneri sau pentru petrecerea angajaților? Vrei să le insufli partenerilor spiritul Crăciunului și să adaugi un pic din aerul corporate al companiei tale? Folosește căni, cești și pahare de Crăciun cu logo-ul companiei.

Totul e simplu și rapid cu noi atunci când vorbim de căni personalizate de Crăciun. Doar alegeți cana, paharul, ceașca sau setul de ceai care se potrivește și lasați-ne pe noi să facem restul. Vă vom ambala cadourile personalizate și vi le vom livra la timp pentru a avea timp să vă bucurați de Sărbători.

Grabiți-vă stocul este limitat!

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare