Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Pixuri metalice

Cumpără pixuri metalice gravate cu logo-ul tău la preț de importator

Cumpără pixuri metalice promoționale la preț de importator pentru toate evenimentele promoționale la cele mai ieftine prețuri. Veți putea achiziționa de la noi pixuri gravate, printate sau printate full colour cu logo-ul sau grafica dvs. Multe din aceste pixuri sunt oferite cu transport...

Cumpără pixuri metalice gravate cu logo-ul tău la preț de importator

Cumpără pixuri metalice promoționale la preț de importator pentru toate evenimentele promoționale la cele mai ieftine prețuri. Veți putea achiziționa de la noi pixuri gravate, printate sau printate full colour cu logo-ul sau grafica dvs. Multe din aceste pixuri sunt oferite cu transport gratuit.

Citește mai mult

Pixuri metalice Total 101 produse (3 pagini)

Afișez 1-48 din 101 produse
Afișez 1-48 din 101 produse

Comandă pixuri metalice printate la prețuri de importator

Pixurile metalice printate sunt practice și utile și sunt folosite ca și cadouri promoționale de foarte multă vreme. De cele mai multe ori când oferiți un pix metalic de calitate, clienții vă vor percepe ca un brand bun sau că aveți produse de calitate.

Dacă doriți ca numele dvs. să dăinuie, pixurile metalice personalizate prin gravare sunt cea mai bună soluție. Oferiți-le cadou la evenimente, târguri, convenții, conferințe pentru că sunt durabile și oferă semnificații subtile mult mai puternice celor care le primesc. Multitudinea de combinații metal plastic, culori și funcționalități vă vor ajuta să găsiți pe quickpromo.ro, pixurile metalice la care visați.

Cereți câte o mostră gratuită din fiecare și testați-le – gratuit. Dacă nu sunteți sigur(ă) cum va arăta pixul personalizat după gravare cereți cereți o simulare de comandă (proof) gratuită.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare