Inchirieri corturi evenimente

Inchirieri corturi evenimente

Dorești să planifici evenimente la care ai nevoie de inchirieri corturi evenimente? Nu iti oferim doar corturi de inchiriat ci cele mai interesante corturi evenimente de inchiriat. Vei arata inovativ si perfect in ochii audientei indiferent de actiune. Corturile noastre se ofera curate ca si noi. Mai mult folosim...

Inchirieri corturi evenimente

Dorești să planifici evenimente la care ai nevoie de inchirieri corturi evenimente? Nu iti oferim doar corturi de inchiriat ci cele mai interesante corturi evenimente de inchiriat. Vei arata inovativ si perfect in ochii audientei indiferent de actiune. Corturile noastre se ofera curate ca si noi. Mai mult folosim inchirieri corturi evenimente de cea mai buna calitate care sunt ignifuge, culorile sunt rezistente UV si opțional se pot personaliza 100% cu culorile sau logo-ul tau.

Cu noi vei avea cele mai mari avantaje pentru inchirieri corturi evenimente. Iti oferim corturi Spider, corturi tip floare Axion Flower, corturi tip stea, corturi Stretch Tepee și corturi Iglu.

Citește mai mult

Inchirieri corturi evenimente Total 22 produse (1 pagină)

Afișez 1-22 din 22 produse
Afișez 1-22 din 22 produse

Corturi evenimente de inchiriat

Inainte de ati alege un cort de evenimente trebuie sa-ti stabilesti cateva lucruri: 1. Ce eveniment doresti sa organizezi?

La noi vei găsi o gamă de corturi evenimente de inchiriat: de la corturi pentru plaja, corturi pentru evenimente la munte, corturi de ceremonie, corturi de evenimente business sau corturi pentru petreceri.

2. Ce suprafata doresti sa acoperi?

Putem acoperi de la cele mai mici suprafete de 9 m2 si pana la 600 m2 dintr-un singur cort.

3. Vei vrea sa obtii pentru inchirere cort personalizat?

Da, oferim spre inchiriere cort personalizat. De fapt multe corturi din portofoliul nostru se pot personaliza fie full-colour, cu huse stretch sau cu autocolant in functie de tipul de cort. De exemplu un cort pneumatic cu structura metalica AXION Flower se poate personaliza folosind huse stretch personalizate full colour prin sublimare.

4. Ce tip de cort iti doresti pe poli sau structura metalica?

De cele mai multe ori corturile pe structura metalica sunt mai scumpe la inchiriere decat cele cu poli pentru ca au mai multe costuri in spate care tin cont de greutate, logistica, timp de instalare, estetica.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare