Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Boxe portabile

Boxe portabile personalizate

Ascultați muzica preferată în fiecare zi! Boxele portabile oferite de Quick Promo sunt recomandate pentru orice categorie de vârstă și pentru cei care apreciază sunetul de calitate. Tehnologia de comunicare în câmp apropiat și tehnologia bluetooth elimină necesitatea conexiunilor prin cablu sau a unei configurații complicate, astfel,...

Boxe portabile personalizate

Ascultați muzica preferată în fiecare zi! Boxele portabile oferite de Quick Promo sunt recomandate pentru orice categorie de vârstă și pentru cei care apreciază sunetul de calitate. Tehnologia de comunicare în câmp apropiat și tehnologia bluetooth elimină necesitatea conexiunilor prin cablu sau a unei configurații complicate, astfel, boxele portabile permit o conectare rapidă și simplă pentru a începe redarea în timp real a colecției de muzică.

Citește mai mult

Boxe portabile Total 68 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 68 produse
Afișez 1-48 din 68 produse

Profitați acum de oferta noastră avantajoasă!

Boxe outdoor antișoc și rezistente la apă, cu bluetooth și difuzoare puternice. Modele cu baterie internă reîncărcabilă ce vă permite să vă bucurați de muzică până la 10 ore, la o singură încărcare.

Funcția mâini libere sau hands free, ce poate fi folosită și cu ajutorul cablului audio jack, este proiectată pentru a oferi libertate în timp ce faceți sport, având o calitate excelentă a sunetului și un bas puternic. Controlul apelurilor telefonice oferă libertate maximă wireless.

Modelele noastre îmbină stilul cu substanța iar forma lor reprezintă amprenta unui design perfect compact, conturând la final o formă simplă care se poate îmbina armonios cu spațiul dvs.

Animați-vă petrecerea și bucurați-vă de sunetul expansiv pe care il puteți obține cu aceste boxe portabile personalizate.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare