Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Sticle și carafe

Sticle și carafe personalizate cu logo-ul companiei dvs.

Modelele de sticle și carafe prezintă o utilitate variată, de la sticle pentru apă sau limonadă până la carafe pentru vin și aeratoare. Comandați acum sticle pentru apă sau carafe pentru vin personalizate cu logo-ul dvs., ideale pentru restaurante, hoteluri, cafenele , baruri sau diverse evenimente...

Sticle și carafe personalizate cu logo-ul companiei dvs.

Modelele de sticle și carafe prezintă o utilitate variată, de la sticle pentru apă sau limonadă până la carafe pentru vin și aeratoare. Comandați acum sticle pentru apă sau carafe pentru vin personalizate cu logo-ul dvs., ideale pentru restaurante, hoteluri, cafenele , baruri sau diverse evenimente organizate în scop de promovare.

Citește mai mult

Sticle și carafe Total 29 produse (1 pagină)

Afișez 1-29 din 29 produse
Afișez 1-29 din 29 produse

Sticle pentru apă și carafe pentru vin imprimate

Oferta noastră cuprinde carafe fabricate din sticlă sablată, prevăzute cu capac din lemn de bambus sau sticlă, ce pot fi folosite drept pahar, manșon din cauciuc și chiar LED de lumină integrat în interior care se activează cu ajutorul butonului deschis/închis. Datorită design-ului inovativ și modern carafele noastre promoționale reprezintă o piesă decorativă care va atrage atenția invitaților, clienților sau colaboratorilor voștri.

Carafele și sticlele personalizate pentru vin sunt special concepute pentru păstrarea și servirea vinului alb sau roșu. O parte din modele sunt prevăzute cu un sistem interior din oțel inoxidabil pentru cuburile de gheață, pentru a păstra vinul la o temeperatură scăzută timp îndelungat.

Iubitorii de vinuri cunosc faptul că un vin care a stat câţiva ani în sticlă, înaintea consumului are nevoie de aerare pentru a-şi putea elibera întreaga bogăţie a paletei aromatice. Astfel, noi venim în ajutor și vă recomandăm carafa cu aerator pentru vin roșu care îndeplinește cu succes trei funcții: aerare, servire și prospețime.

Comandați acum sticla sau carafa personalizată care vi se potrivește!

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare