Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Fotbal și fitness

Articole pentru fotbal și fitness personalizate

În subcategoria de mai jos veți găsi o gamă variată de articole pentru fotbal și fitness cu posibilitate de personalizare. Astfel, vă punem la dispoziție pedometre personalizate, monitor de activități, banderole sport cu diverse funcții, curea de alergat cu suport pentru sticla de apă, lumină de siguranță, etc....

Articole pentru fotbal și fitness personalizate

În subcategoria de mai jos veți găsi o gamă variată de articole pentru fotbal și fitness cu posibilitate de personalizare. Astfel, vă punem la dispoziție pedometre personalizate, monitor de activități, banderole sport cu diverse funcții, curea de alergat cu suport pentru sticla de apă, lumină de siguranță, etc. Toate aceste produse promoționale se pot personaliza prin tampografie sau transfer serigrafic.

Citește mai mult

Fotbal și fitness Total 53 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 53 produse
Afișez 1-48 din 53 produse

Articole fitness personalizate la prețuri avantajoase!

Brățara de monitorizare a activității este modul cel mai simplu de a vă contoriza pașii, monitoriza somul și consumul caloriilor arse de-a lungul zilei. Monitorul de activități determină caloriile arse, distanța parcursă, numărul pașilor efectuați și monitorizează somnul. Acesta funcționează pe baza aplicației instalată pe smartphone-ul dumneavoastră.  Modele rezistente la apă, prevăzute  cu ecran tactil clar cu ajutorul căruia puteți naviga cu ușurință prin intermediul datelor. Brățara vă permite să primiți apeluri și mesaje și poate fi folosită pentru a controla camera de pe telefonul mobil.

Banderole universale din neopren ce vă permit să vă desfășurați activitățile sportive în întuneric, în condiții de siguranță, fiind prevăzute cu LED-uri. Potrivite pentru toate telefoanele mobile:  iPhone 5, iPhone 6, Samsung Galaxy 5 sau HTC One. 

Întreaga gamă de accesorii pentru fotbal și fitness se poate personaliza cu logo-ul sau brandul companiei dvs. pentru o vizibilitate ridicată și o promovare de succes.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare