Corturi stea

Corturi stea

Ți-ai dorit sa comanzi corturi stea din gama profesionala si nu ai gasit un furnizor de incredere cu materiale de calitate care sa-ti placa? Iti oferim corturi stea profesionale din cele mai bune materiale cu ✓12 luni garanție ✓Waterproof ✓Ignifuge ✓Rezistente UV ✓Fabricate in EUROPA. Corturile stea se pot folosi la...

Corturi stea

Ți-ai dorit sa comanzi corturi stea din gama profesionala si nu ai gasit un furnizor de incredere cu materiale de calitate care sa-ti placa? Iti oferim corturi stea profesionale din cele mai bune materiale cu ✓12 luni garanție ✓Waterproof ✓Ignifuge ✓Rezistente UV ✓Fabricate in EUROPA. Corturile stea se pot folosi la petreceri pe plaja, petreceri mari sau concerte. Ai disponibila varianta cu 1 singur pol sau cu 2 poli. Aceste corturi mai sunt denumite si corturi tip coliba indiana. Se pot instala cu succes pe iarba sau pe plaja. La noi gasesti toata gama de corturi plaja pentru evenimente.

Citește mai mult

Corturi stea Total 13 produse (1 pagină)

Afișez 1-13 din 13 produse
Afișez 1-13 din 13 produse

Comanda corturi stea personalizate

Indiferent ca esti in cautarea unor corturi stea personalizate sau altor corturi care de care mai ingenioase, noi avem aproape totul. De la corturi pneumatice, corturi pliabile pe structura aluminiu, corturi stea Tepee pe un pol, corturi stea Tepee pe doi poli, corturi Stretch Tepee, corturi dom vei gasi un cort care sa ti se potriveasca.

Materialele folosite pentru corturi stea personalizate sunt de cea mai bună calitate, dintr-un poliester acoperit cu TPU (Fastex 500D) și peretii din Polytex 300D. Ambele materiale pentru corturi au proprietati waterproof, ignifuge, culori cu rezistenta UV. Se pot monta rapid cu minim 2 persoane si maxim 4 persoane in functie de dimensiunea cortului. Vei folosi corturi stea personalizate Tepee Single Pole cu un singul pol pentru evenimente pe plaja, concerte sau petreceri.

Pentru evenimente mari iti recomandam corturi stea personalizate Tepee Double Pole. Nu vei regreta alegerea facuta si nici calitatea aleasa.

Personalizare acestor corturi stea personalizate se face prin sublimare cea mai rezistenta metoda de personalizare care se face in material. Se oferă garantie 1 an la majoritatea corturilor profesionale.

Fii diferit decat concurenta si foloseste corturi stea personalizate pentru evenimentele tale. Sunt usor de instalat si de transportat.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare