Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Seturi pixuri și stilouri

Seturi pixuri și stilouri cadou personalizate

Impresionați-vă clienții și partenerii cu seturile de pixuri și stilouri personalizate din cele mai cunoscute branduri Parker, Balmain, Waterman, și altele. Seturile de pixuri și stilouri personalizate sunt versatile pentru orice industrie, utile și sunt o modalitate foarte bună pentru creșterea notorietății brandului...

Seturi pixuri și stilouri cadou personalizate

Impresionați-vă clienții și partenerii cu seturile de pixuri și stilouri personalizate din cele mai cunoscute branduri Parker, Balmain, Waterman, și altele. Seturile de pixuri și stilouri personalizate sunt versatile pentru orice industrie, utile și sunt o modalitate foarte bună pentru creșterea notorietății brandului dvs. și creșterea percepției calității brandului dvs.

Citește mai mult

Seturi pixuri și stilouri Total 33 produse (1 pagină)

Afișez 1-33 din 33 produse
Afișez 1-33 din 33 produse

Seturile de pixuri și stilou un cadou corporate de impact

Seturile de pixuri sunt compuse din cel puțin două tipuri de pixuri, un pix tip fountain și unul de tip ballpoint cu același model. Seturile de pixuri sunt o idee fantastică pentru un cadou business sau pentru un cadou al unui membru de familie.

Pe quickpromo.ro avem cea mai bună selecție de seturi pixuri cu stilou pentru bărbați sau femei, pentru a găsi setul ideal pentru șeful, colegul sau un membru al familiei. Sunt disponibile într-o gamă largă de culori, cutii de ambalare și modele de la branduri de lux ca Parker și până la branduri din produse promoționale, ceea ce vă va ajuta să găsiți setul de pix cadou care poate fi oferit pentru orice ocazie.

Prin gravare seturile de pix și stilou devin personalizate, acest tip de cadou fiind foarte popular pentru cadourile de pensionare sau pentru zilele onomastice. Se pot grava cu nume, locații sau date.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare