Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Pixuri eco

Pixuri eco personalizate din lemn, carton sau material reciclat

Pixurile eco nu au fost niciodata mai la modă, ca acum când foarte multe din resursele de lemn se irosesc. Dacă sunteți un ONG, organizație guvernamentală care se ocupă cu păstrarea și ocrotirea naturii cu siguranță pixurile eco din lemn, carton sau materiel reciclat vor trimite mesajul dvs....

Pixuri eco personalizate din lemn, carton sau material reciclat

Pixurile eco nu au fost niciodata mai la modă, ca acum când foarte multe din resursele de lemn se irosesc. Dacă sunteți un ONG, organizație guvernamentală care se ocupă cu păstrarea și ocrotirea naturii cu siguranță pixurile eco din lemn, carton sau materiel reciclat vor trimite mesajul dvs. ecologic.

Citește mai mult

Pixuri eco Total 37 produse (1 pagină)

Afișez 1-37 din 37 produse
Afișez 1-37 din 37 produse

Pixuri din lemn personalizate

Alege multitudinea noastră de pixuri eco realizate din lemn, carton, plastic biodegradabil sau material reciclat. Pixurile eco se pot personaliza prin gravură, tampografie sau full digital.

Arătați lumii ca vă pasă folosind pixuri eco din materiale reciclate, hârtie reciclată, bioplastic din porumb și legume, lemn și alte materiale. În timp ce corpurile pixurilor din plastic obișnuite sunt realizate din combustibili fosili și ajung în gropi de deșeuri care se vor descompune în zeci de secole, pixurile eco se pot descompune ușor având un impact mai puțin dăunător asupra mediului.

Pixurile eco sunt la fel de competitive ca și cele de plastic ca și preț și calitate. De asemenea aceste pixuri se pot combina cu carnețelele eco realizate din materiale reciclate pentru a realiza un cadou promoțional 100% eco și util . Acum ai la îndemână și varianta “verde”!

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare