Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Cutii pentru alimente

Cutii pentru alimente personalizate

Cutiile pentru alimente personalizate sunt un mijloc de a vă promova brandul la muncă sau în pauzele de masă ale audienței, viitori clienți sau angajați. Produsele de bucătărie și cutiile pentru alimente personalizate cu logo-ul dvs. cu siguranță vor fi folosite foarte mult timp și vor inspira pe cei care vor vedea logo-ul sau...

Cutii pentru alimente personalizate

Cutiile pentru alimente personalizate sunt un mijloc de a vă promova brandul la muncă sau în pauzele de masă ale audienței, viitori clienți sau angajați. Produsele de bucătărie și cutiile pentru alimente personalizate cu logo-ul dvs. cu siguranță vor fi folosite foarte mult timp și vor inspira pe cei care vor vedea logo-ul sau brandul dvs.

Citește mai mult

Cutii pentru alimente Total 9 produse (1 pagină)

Afișez 1-9 din 9 produse
Afișez 1-9 din 9 produse

Toată lumea va fi încântată de cutiile de alimente personalizate

Cutiile de picnic sau cutiile pentru alimente sunt perfecte ca și cadou pentru angajați, mai ales pentru cei care preferă să țină o dietă sau iubesc mâncarea gătită de acasă. De asemenea se pot folosi în călătorii atunci când timpul nu permite opriri prea dese.

Indiferent că vă adresați angajaților sau copiilor acestora varietatea de cutii personalizate pentru alimente este foarte mare. Quick Promo a selecționat cu atenție cele mai bune cutii de alimente care se pot personaliza și pot aduce plus valoare campaniei dvs.

Modelele noastre de cutii pentru alimente sunt variate de la cele cu închidere securizată și volum mare la cele care se pot introduce în cuptorul cu microunde sau la seturi de cutii de alimente cu tot cu furculiță sau lingură din plastic și cu compartiment pentru condimente și modulare care se pot depozita una în alta.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare