Sport și timp liber

Profitați acum de gama noastră de produse destinate activităților în aer liber

Selecția noastră cuprinde umbrele personalizabile, pelerine, accesorii fotbal, fitness și alte sporturi , binocluri și busole , produse personalizabile pentru picnic și grătar, articole plajă și hamace. Toate acestea se pot personaliza prin diverse metode de imprimare: tampografie, gravură laser, transfer serigrafic sau print digital. Serviciul de personalizare permite companiilor să folosească articolele promoționale atât în...

Profitați acum de gama noastră de produse destinate activităților în aer liber

Selecția noastră cuprinde umbrele personalizabile, pelerine, accesorii fotbal, fitness și alte sporturi , binocluri și busole , produse personalizabile pentru picnic și grătar, articole plajă și hamace. Toate acestea se pot personaliza prin diverse metode de imprimare: tampografie, gravură laser, transfer serigrafic sau print digital. Serviciul de personalizare permite companiilor să folosească articolele promoționale atât în comunicarea internă cât și în cea externă, acestea reprezentând un instrument de marketing puternic.

Citește mai mult

Subcategorii

 • Umbrele

  Umbrele personalizate pentru zilele ploioase

  Metoda de marketing foarte folosită pentru promovarea unui serviciu este cea a personalizării unui articol uzual cu datele companiei. Umbrelele personalizate reprezintă o formă de reclama gratuită pe timp de ploaie. Fie că le oferiți cadou angajaților, partenerilor de afaceri sau clienților, impactul va fi întodeauna puternic.

 • Pelerine

  Pelerine personalizate pentru zilele ploioase

  Mai jos găsiți gama noastră de pelerine de ploaie, reversibile sau simple, ideale pentru situațiile neprevăzute. Pelerinele se pot personaliza prin tampografie, serigrafie sau transfer serigrafic, pentru o vizibilitate ridicată a logo-ului sau datelor companiei dvs.

 • Fotbal și fitness

  Articole pentru fotbal și fitness personalizate

  În subcategoria de mai jos veți găsi o gamă variată de articole pentru fotbal și fitness cu posibilitate de personalizare. Astfel, vă punem la dispoziție pedometre personalizate, monitor de activități, banderole sport cu diverse funcții, curea de alergat cu suport pentru sticla de apă, lumină de siguranță, etc. Toate aceste produse promoționale se pot personaliza prin tampografie sau transfer serigrafic.

 • Alte sporturi
 • Binocluri și busole

  Binocluri și busole personalizate

  Pe site-ul nostru veți găsi o gamă variată de binocluri și busole cu posibilitate de personalizare, utilizând serviciul de tampografie sau gravură laser. Indiferent dacă îl veți folosi pentru observarea nocturnă a stelelor, pentru vânătoare, pentru observarea păsărilor sau pur și simplu pentru descoperirea naturii, pe quickpromo.ro veți găsi binoclul potrivit.

 • Picnic și grătar

  Articole pentru picnic și grătar personalizabile

  Odată cu încălzirea vremii este păcat să vă petreceți timpul liber în casă sau în oraș. Alternativele sunt tentante, dar nimic nu se poate compara cu ieșitul la iarbă verde cu prietenii sau familia. O schimbare de decor sau peisaj este întotdeauna binevenită la sfârșit de săptămână iar aerul curat și practicarea de sporturi în aer liber vă vor încărca bateriile în mod sigur. Profitați de gama noastră de accesorii personalizabile pentru picnic și grătar!

 • Genți termoizolante
 • Articole plajă

  Articole plajă personalizabile

  Pe site-ul nostru veți găsi o mulțime de articole pentru plajă, utile și interesante, care se pot personaliza cu succes. Cu astfel de articole pentru plajă personalizate, clienții sau partenerii de afaceri își vor aduce aminte de serviciile companiei dvs. chiar și în vacanță.  Alegeți-vă articolele potrivite pe care doriți să le oferiți ca șă materiale promoționale, pentru a vă asigura de îndeplinirea scopului vizat: loializare, promovare și atragere de noi clienți.

 • Ochelari de soare
 • Hamace

  Hamace personalizate la prețuri avanatajoase!                      

  Pentru o relaxare completă în zilele de vară avem nevoie de un loc confortabil, unde să ne putem destinde. Ce poate fi mai potrivit pentru relaxare decât un hamac personalizat.  Dacă vă doriți un spațiu de răsfăț și leneveală pentru grădină, atunci un hamac este alegerea potrivită pentru dvs. Quick Promo vă oferă o gamă variată de hamace personalizabile, ce se potrivesc perfect in spațiile exterioare, și nu numai.

Afișez 1-48 din 350 produse

Comandați acum articolele promoționale outdoor la reducere!

Vă punem la dispoziție o gamă extinsă de produse outdoor care se potrivesc cu nevoile și bugetul oricărei companii. Toate aceste produse destinate desfășurării activităților în aer liber, pot fi folosite de micile și marile companii pentru promovarea serviciilor lor sau a brandului.  Personalizați-le cu logo-ul sau brandul companiei dvs. și oferiți-le clienților sau angajaților voștri.

O umbrelă personalizată, un pedometru personalizat , un set pentru grătar sau o geantă termoizolantă personalizată va fi întotdeauna un cadou promoțional util și plăcut pentru oricine.

Orice articol personalizat outdoor poate fi folosit cu success ca instrument de marketing cu scopul de a obține vizibilitate în rândul consumatorilor dar și pentru a comunica într-un mod profesionist. Un monitor de activități personalizat sau un binoclu personalizat va fi utilizat cu plăcere, asigurând în același timp vizibiliate datelor imprimate.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare