Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Accesorii băuturi

Accesorii pentru băuturi personalizate

Descoperiți plăcerea servirii unui vin folosind accesoriile indispensabile unui restaurant sau unei locuințe.Gama de accesorii pentru băuturi cuprinde: tirbușoane manuale și electrice, picurătoare pentru vin, dopuri pentru sticle, deschizătoare sticle personalizate, suporturi pentru vin, termometru pentru vin, suporturi...

Accesorii pentru băuturi personalizate

Descoperiți plăcerea servirii unui vin folosind accesoriile indispensabile unui restaurant sau unei locuințe.Gama de accesorii pentru băuturi cuprinde: tirbușoane manuale și electrice, picurătoare pentru vin, dopuri pentru sticle, deschizătoare sticle personalizate, suporturi pentru vin, termometru pentru vin, suporturi pentru sticle, frapiere și multe alte seturi cu accesorii promoționale.

Citește mai mult

Accesorii băuturi Total 62 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 62 produse
Afișez 1-48 din 62 produse

Cumpărați acum tirbușoane și alte accesorii pentru băuturi la prețuri avantajoase!

Tirbușoanele compacte, cu design modern, sunt ușor de folosit, străpung dopul cu ușurință și îl extrag cu rapiditate, prezintă cuțit integrat pentru tăierea capișonului și sunt realizate din aliaj de zinc, inox sau plastic de înaltă calitate. Personalizarea lor se poate realiza prin gravură laser sau tampografie.

Tirbușonul este un accesoriu ce odată cu trecerea timpului a căpătat un design din ce în ce mai sofisticat. Iubitorilor de clasic le recomandăm tirbușoane clasice, cu mâner din metal, lemn sau plastic, iar pentru adepții gadget-urilor dispunem de modele profesionale, inovative, manuale sau electrice. Fie că folosiți un tirbușon clasic sau inovativ, rezultatul va fi același: nicio sticlă nu va rămâne nedeschisă.

Picurătoarele pentru vin ajută la servirea și depozitarea vinului și pot fi folosite ca dop pentru sticlele deja deschise.

Seturile pentru vin personalizate reprezintă un cadou promoțional extrem de folositor pentru iubitorii de vin, sunt create pentru cei cărora le place să bea un pahar bun de vin, bucurându-se în același timp de cele mai noi gadgeturi.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare