Porti gonflabile

Porti gonflabile

Este vital sa folosesti porti gonflabile pentru campaniile tale. Indiferent ca participi la maratoane, raliuri, festivaluri de muzica electronica ca UNTOLD, ELECTRIC CASTLE, NEVERSEA, AFTERHILLS, ROCANOTHERWORLD. Noi iti oferim porti gonflabile profesionale personalizate care au foarte multe avantaje. In primul rand sunt...

Porti gonflabile

Este vital sa folosesti porti gonflabile pentru campaniile tale. Indiferent ca participi la maratoane, raliuri, festivaluri de muzica electronica ca UNTOLD, ELECTRIC CASTLE, NEVERSEA, AFTERHILLS, ROCANOTHERWORLD. Noi iti oferim porti gonflabile profesionale personalizate care au foarte multe avantaje. In primul rand sunt fabricate in Europa si respecta toate normele de siguranta. Mai mult o poarta gonflabila fara compresor de la AXION nu are nevoie de pompa ca in cazul altor produse aduse din Asia sau fabricate local. Picioarele sunt protejate de intarituri din PVC si picioare din metal cu cauciuc. Toate portile noastre se pot ancora cu success si pe beton spre deosebire de alte porti gonflabile aduse de concurenta. Mai mult tubul pneumatic ermetic se gaseste la interior si este protejat la exterior de o husa cu fermoar care se poate schimba. Din gama de porti gonflabile fac parte cele unghiulare, rotunde și cele 3 în 1. Poți alege din a le personaliza full colour sau a folosi culorile din stoc cu banere personalizate. Modele ca ARE 600-60 sau ARR 600-80 sunt cele mai populare.

Citește mai mult

Porti gonflabile Total 27 produse (1 pagină)

Afișez 1-27 din 27 produse
Afișez 1-27 din 27 produse

Cea mai mare gama de gonflabile profesionale

Oferim cea mai mare gama de gonflabile profesionale din Romania si Rep. Moldova de la porti gonflabile dar si corturi gonflabile, mese gonflabile, canapele gonflabile, totemuri gonflabile, balize gonflabile toate fara compresor (pneumatice). Daca esti o firma producatoare de sucuri sau energizante nu ai cum sa nu folosesti in campaniile de la mare doze gonflabile, sticle gonflabile si de ce nu display-wall Atunci cand cumperi AXION ai garantia calitatii si cea mai buna gama de gonflabile profesionale din Europa fara risc de prabusire sau electrocutare.

Toate produsele realizate de divizia AXION se pot folosi in orice conditii, de la desertul Dakhar si pana la partiile de schi din Europa. Cumpara-ti un singur produs gonflabil de la AXION din gonflabile profesionale si vei vrea si restul produselor, asa de mult le vei aprecia. Printul este cel mai calitativ din Europa fiind folosite metode de sublimare indirecte pentru ca calitatea printului sa reziste in timp. Toate produsele AXION fac parte din gama de gonflabile profesionale. Alege-i pe cei mai buni!

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare