Corturi africane stretch

Corturi africane stretch

Comandă corturi africane stretch profesionale doar de pe quickpromo.ro. Suntem unici și exclusivi importatori ai celui mai mare brand de corturi africane stretch din Europa și Australia. Membranele noastre sunt diferite de tot ce înseamnă acoperiș de corturi stretch din țară. Corturile se pot instala...

Corturi africane stretch

Comandă corturi africane stretch profesionale doar de pe quickpromo.ro. Suntem unici și exclusivi importatori ai celui mai mare brand de corturi africane stretch din Europa și Australia. Membranele noastre sunt diferite de tot ce înseamnă acoperiș de corturi stretch din țară. Corturile se pot instala permanent sau semi-permanent, lumina nu trece prin aceste membrane fiind uneori necesară instalare de sisteme de iluminare la interior.

Aceste membrane stretch sunt rezistente la trafic greu și sunt special concepute pentru firmele de închirieri care închiriază aceste corturi stretch. Avem cel mai bun raport calitate-preț pentru corturi africane, corturi stretch, corturi beduin din țară. Dacă dorești un produs premium care să te țină contactează-ne aici

Aceste corturi africane stretch sunt diferite de orice cort african stretch beduin importat din Africa sau din China.  Acestea sunt calitate premium și sunt disponibile în 3 grosimi de membrane în funcție de dimensiunea cortului: 300g/m2 acoperit cu poliuretan, Formatex 560 g/m2 acoperit cu PVC și varianta premium de 380 g/m2 acoperită cu PU. Primele două materiale sunt lipite și al doilea material este lipit și cusut.

Veți observa că varianta noastră de cort stretch se poate configura în mai multe feluri datorită materialului elastic din care e confecționată membrana dar și a numeroaselor accesorii. Mai mult decât atât membrana nu reține forma polilor de la o instalare la alta. 

Ca totul să fie cât mai profesional polii noștri de susținere sunt cei mai accesorizați, avem disponibile variante de poli pliabile până în 2 m pentru ca acest cort să încapă într-o mașină mică.

Garanția de 1 an este oferită de noi ca în cazul oricărui cort achiziționat de la noi.

Citește mai mult

Corturi africane stretch Total 7 produse (1 pagină)

Afișez 1-7 din 7 produse
Afișez 1-7 din 7 produse

Corturi evenimente de vanzare

Dacă căutai corturi evenimente de vanzare avem cea mai interesanta gamă de corturi africane stretch care te pot ajuta să ieși în evidență. Acestea se pot utiliza atat la festivaluri, terase, baruri și terase sezoniere, acoperire scenă, zone de impact la festivaluri extinse dar ca și corturi pentru plaje, evenimente media, nunți, petreceri și alte evenimente în familie.

Vă putem oferi cele mai sigure corturi evenimente de vanzare pe care le puteti configura cum va doriti. Fiind extrem de usor de instalat si versatile acestea se pot instala de max. 2 persoane in orice spatiu in cateva minute. Acestea se pot configura în funcție de necesități fie cu o intrare, fie cu mai multe intrări. Când sunt folosite lângă terase se pot folosi ca spațiu prelungit creând o zonă foarte frumoasă.

Corturile stretch sunt produse 100% în Europa, sunt waterproof, rezistente UV, ușor de întreținut, antibacteriene și ignifuge. Dimensiunile corturilor sunt de la 6x8 m și până la 15x20 m.

Dacă doriți și imprimare pe acestea se pot imprima prin UV sau serigrafie diverse logo-uri simple. 

Corturi personalizate evenimente

Vă oferim nu numai corturi stretch ci cea mai mare gama de corturi personalizate evenimente. Vezi aici toată gama. Vă oferim corturi pliabile sau corturi ibiza, corturi gonflabile fara compresor (corturi pneumatice), corturi stea (cu poli din aluminiu), corturi stretch, corturi tip floare (combinație de structură metalică cu petale pneumatice) și corturi Igloo.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare