Cort african 10x15 Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Cort african Stretch 9x12 m material waterproof

STN-090-120-FTW

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Cort african Stretch 9x12 m material waterproof. Acest cort african este de inspirație africană cu membrană din Australia. Membrana waterproof de 560 g este o membrană de trafic intens pentru clienții care au multe evenimente într-un an. Polii extensibili au fost creați pentru a ușura transportul acestora. Polii sunt anodizați pentru un aspect mai plăcut și o rezistență mai mare. 

Frânghiile folosite sunt și ele tratate pentru a rezista la uzură (frecare) și vin cu sisteme de scripeți pentru a fi ușor de instalat.

Este un cort fabricat dintr-o membrană rezistentă la vânturi de 100-115 km/h, ușor de instalat și foarte configurabil. 

Această membrană elastică special pentru a crea forme diferite. Față de alte materiale de pe piață aceste materiale își revin după ce au fost instalate într-o anumită formă. Mai mult sunt singurele îndeajuns de elastice pentru a crea forme interesante pentru evenimente de poveste. 

Luați legătura cu unul din consultanții de vânzări pentru a vă consilia în alegerea celor mai bune corturi africane și a face achiziția în cunoștință de cauză.

Mai mult suntem singurii din Europa care pot personaliza o astfel de membrană cu logo-ul companiei folosind print UV sau serigrafie.

Dimensiuni:

9 x 12 m

Material:

Waterproof 560 g/m2 (PVC) lipit 

Înălțime:

3.75 m 

Tip:

Lipit cu cleme de ancorare

Suprafața pentru instalare:

12x15 m

Poli pliabili:

Da

Suprafața acoperită:

108 m2

Timp de asamblare:

45 min

Greutate:

100 Kg

Nr. de persoane pt. asamblare:

2-3

Capacitate persoane (DISCO):

108

Capacitate persoane (CINEMA/PE BANCĂ):

81/54

Un cort african stretch 9 x 12 m din material waterproof conține:

  • Acoperiș waterproof 560 g/m2 din PVC mai multe culori disponibile (se pot personaliza logo-uri simple prin print UV)
  • 2 x Poli pliabili din aluminiu 48 mm de 3.75 m (2.5+1.25)
  • 8 x Poli din aluminiu 48 mm de 2.5 m
  • 4 x Poli din aluminiu 48 mm de 2.25 m
  • 1 x Suport pol central 50 x 50  cm
  • 1 x Ax 45 mm
  • 8 x Țăruși ancorare suport pol central
  • 1 x Set țăruși pentru ancorare poli externi (14 buc de 75 cm)
  • 2 x Farfurie pentru polul central
  • 12 x Capace din cauciuc pentru polii laterali
  • 12 x Cleme
  • 12 x Șuruburi cleme
  • 12 x Carabine
  • 2 x Conectori poli
  • 1 x Pachet standard frânghii rezistente la abraziune (16 buc de 6 mm)
  • 1 x Kit de reparație
  • 1 x Geantă de transport din PVC 100x50x30 cm
  • 1 x Geantă de transport poli 133x23x33 cm
  • 1 x Geantă de transport accesorii 62x62x4 cm
  • 2 x Prelate de montaj/demontaj

Cort african cu multiple configurații de instalare

Doar un cort african original cu membrană de calitate poate fi configurat în mai multe feluri. Veți găsi pe piața din România și din Europa materiale care de fapt nu sunt elastice și nu sunt gândite pentru astfel de corturi. Materialele noastre sunt materialele originale folosite în realizarea corturilor africane din Africa, Noua Zeelendă și Australia. Aceste materiale își recuperează forma inițială indiferent de câți poli au fost instalați. Materialele sunt waterproof, ignifuge, rezistente UV și antibacteriene. Se pot întreține ușor dacă la fiecare instalare se folosește o folie de montaj și se curăță de fiecare dată când sunt murdare.

Capacitate cort african 9x12 m

Un cort african de la noi este ușor de instalat. Forma pe care o dai acestui cort ține doar de imaginația ta.  Sa instalezi un cort flexibil stretch nu este o treaba grea. Un avantaj mare este că nu ai limite cum să-l instalezi. Fiecare mod de instalare este corect și poți realiza orice formă de cort oricând. Pentru a instala de exemplu, 15 x20 m, ia aproape o oră în 3 oameni. Dimensiunea de 9x12 m poate fi instalată de 2 persoane în 45 de minute. În câteva minute poți avea o acoperire cu stil.

Capacitati cort african 9x12 m

Material Waterproof rezistent

Aceste corturi africane cu material waterproof de 560g sunt rezistente la trafic greu atunci când într-un singur an sunt 20-30 evenimente. Aceste corturi folosesc tehnologia de lipire în înaltă frecvență. Pentru instalarea polilor se folosesc cleme care se prind pe marginea membranei. Frânghiile pot fi triple sau simple la alegere. Pentru un plus de eleganță se recomandă utilizarea frânghiilor triple (pachetul avansat) neinclus în prețul de pe site.

Corturi africane personalizate

Dacă ești din cei care caută calitatea fără să facă compromisuri atunci aceste corturi africane personalizate sunt soluția pentru compania ta. Se pot personaliza prin print UV sau prin serigrafie. Singurul dezavantaj este că după personalizare cortul trebuie instalat în aceeași poziție de fiecare dată. Altfel sunt șanse ca unele logo-uri să ajungă în dreptul polilor.

Personalizare corturi africane personalizate

Corturi africane realizate in Europa cu membrană din Australia

Oferim cea mai variată ofertă de corturi africane și nu numai. Avem în portofoliu corturi pneumatice, corturi tip floare, cortuti pliabile și corturi tip stea. Dezvoltarea, design-ul și fabricarea acestor corturi se întâmplă sub un singur depozit de 3000 m2. Aceste corturi sunt proiectate să reziste la 100 km/h. În practică aceste corturi au rezistat și la vânturi de 120 km/h.

Avantaje corturi stretch Quick Promo

Aceste corturi africane oferă :

  • Calitate – Fiecare cort care se produce trece printr-un proces riguros de control al calității pentru a nu exista defecte. Cu absorbant UV pentru a rezista la soare și a nu se decolora la soare, și agenți anti bacterieni pentru a crește durata de viață a produsului și a inhiba petele. Corturile noastre sunt cele mai calitative de pe piață.
  • Valoare – Oferă cel mai bun cort pentru valoarea banilor plătită. Aceste corturi sunt realizate să țină 10 ani sau chiar mai mult. Au fost cazuri când după 130 de evenimente acest cort arăta aproape nou.
  • Ușor de transportat – Orice cort Stretch încape într-o mașină mică (dacă se folosesc poli extensibili). Există și varianta de poli standard mai ieftini.
  • Perfect pentru teren accidentat sau asimetric - Se poate instala oriunde la mare, la munte, pe iarbă sau pe beton (e nevoie de ancore speciale neincluse în pachetul standard).
  • Material flexibil cu recuperarea memoriei  – Dacă se schimbă configurația polilor pe acoperiș nu există riscul ca de la instalările anterioare materialul să rămână întins.
  • Comfort și liniște - Pentru că aceste corturi stretch oferă umbră 100% și rezistență waterproof garantată spre deosebire de alte corturi. De  aceea invitații tăi vor fi în siguranță și nu vor putea fi opriți de soare puternic sau ploaie.
  • Rezistent la 100 km/h - Aceste corturi au fost testate în munți pentru a vedea rezistența reală la vânturi.
  • Culori la alegere – Corturile noastre stretch vin într-o varietate foarte mare de culori și putem face aproape orice culoare îți dorești. (dacă este îndeplinită cantitatea minimă).
  • Branding – Poți alege să printezi logo-ul prin tehnica UV și e o modalitate de a atrage atenția.
  • Flexibilitate –  Poți alege dintr-o varietate destul de mare de mărimi, materiale ( Stretchflex, Formatex și Bedouinflex).  De asemenea poți alege să realizăm și o dimensiune personalizată sau un sistem de unire a acestor corturi stretch pentru a acoperi orice spațiu.
  • Satisfacție garantată – Vă va place să lucrați cu o companie care oferă servicii de consultanță profesioniste pentru un produs cu care vă veți mândri.
  • Service și piese de schimb - Pentru corturile noastre oferim service și piese de schimb pentru cel puțin 5 ani. 
  • Garanție - Toate corturile noastre au o garanție de 12 luni.

Aceste corturi africane flexibile sunt disponibile într-o gamă variată de mărimi de 4.5 m x 6 m până la 20 m x 30 m. Putem personaliza aceste corturi flexibile cu logo-ul sau grafica clientului prin print UV.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Cort african Stretch 9x12 m material waterproof

Cort african Stretch 9x12 m material waterproof

Cort african Stretch 9x12 m material waterproof

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare