Brichete

Brichete promotionale

Nu esti sigur că folosind brichete promotionale vei avea succes in campania ta? Fii fără grijă! Clienții tăi vor aprecia acest produs promoțional pentru că este util in diverse situații. Vă putem furniza brichete metalice și plastic personalizate, brichete TOM personalizate. Pe quickpromo.ro vei găsi multe promoții și multe brichete promotionale care pot fi personalizate cu logo-ul tău. Multe din brichetele noastre sunt din plastic, dar veți găsi și brichete metalice din inox,...

Brichete promotionale

Nu esti sigur că folosind brichete promotionale vei avea succes in campania ta? Fii fără grijă! Clienții tăi vor aprecia acest produs promoțional pentru că este util in diverse situații. Vă putem furniza brichete metalice și plastic personalizate, brichete TOM personalizate. Pe quickpromo.ro vei găsi multe promoții și multe brichete promotionale care pot fi personalizate cu logo-ul tău. Multe din brichetele noastre sunt din plastic, dar veți găsi și brichete metalice din inox, oțel, torțe, brichete pentru grătar.

Citește mai mult

Subcategorii

  • Brichete plastic

    Brichete plastic personalizate

    Comandă brichete plastic personalizate în campania ta pentru că sunt instrumente foarte funcționale și la îndemână. Sunt perfecte în timpul târgurilor și evenimentelor promoționale. Aprinde relația cu clienții tăi folosind aceste brichete plastic personalizate. Clienții tăi vor găsi cel puțin o mie de lucruri de făcut cu acest brichete plastic personalizate. Folosește butonul Cere o ofertă pentru a iniția o ofertă sau cere o mostră pentru a vedea mai întâi produsul.

  • Brichete metalice

    Brichete metalice personalizate

    Foloseste brichete metalice personalizate în campania ta pentru că sunt un instrument util în orice condiții. De la aprinderea lumânărilor, a aragazului, focurilor de tabără este util să o ai în orice situații de urgență. Datorită popularității, pot fi și un instrument grozav pentru a fi gravat sau imprimat cu logo-ul companiei tale pentru a crește expunerea acestuia. Dacă planifici o ieșire cu echipa în aer liber foloseste brichete promotionale personalizate pentru a aprinde atmosfera.

Afișez 1-7 din 7 produse

Brichete metalice și plastic personalizate

Pe quickpromo.ro poți găsi brichete metalice și plastic personalizate în orice formă și culoare. Am selectat cele mai populare brichete metalice si plastic personalizate care se pot personaliza cu logo-ul companiei pentru a face experienta de cumparare foarte simpla. Toate produsele noastre promotionale incluzand brichete promotionale sunt personalizate cu culori care rezista pentru a asigura o printare de durata. Dacă bricheta pe care o căutați nu este listată aici, dați-ne un telefon și vom fi mai mult decât bucuroși că vom găsi ceea ce se potrivește cel mai bine cu nevoile tale.

A utiliza brichete promoționale în campanii este o idee de marketing mult utilizată pentru promovarea cluburilor, barurilor, puburilor și oricare business care face promovare. O brichetă branduită va ilumina reclama ta și va fi văzută în mod repetat. Acestea se pot printa si full colour si pot avea mecanisme rezistente impotriva accesului copiiilor sau pot avea desfcătoare de sticle și scală de măsurat pneurile.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare