Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Genți de umăr

Genți de umăr personalizate cu sigla sau mesajul dorit

Cea mai eficientă modalitate de expunere a logo-ului o constituie achiziția genților de umăr personalizate care pot fi distribuite în rândul studenților, la școli, evenimente, expoziții sau întâlniri business.

Genți de umăr Total 24 produse (1 pagină)

Afișez 1-24 din 24 produse
Afișez 1-24 din 24 produse

Genți de umăr pentru toate vârstele

Confecționate din poliester rezistent, material nețesut, PVC, nailon, piele sau amestec, prevăzute cu buzunare pentru stocarea obiectelor de mici dimensiuni, compartiment principal ideal pentru transportul documentelor și a tabletei și mânere ajustabile căptușite pentru un confort garantat.

Un aspect care este necesar de luat în considerare este cantitatea de informații ce se dorește a fi imprimată pe geantă. Astfel, se pot personaliza doar cu logo-ul companiei pentru a fi mai atractivă, sau se pot adăuga și informațiile de contact sau adresa de web pentru a conduce cât mai ușor beneficiarii către brandul dvs. Este foarte important ca personalizarea să nu fie aglomerată în informații și sigle deoarece acest lucru va face ca produsul să arate inestetic și va stârni dezinteres în rândul consumatorilor.

Păstrați-vă clienții prin achiziționarea de cadouri personalizate de la Quick Promo. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta la identificarea modelului perfect de geanță promoțională.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare