Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Pixuri stylus

Pixuri stylus personalizate

Dezvoltarea ecranelor cu touch a permis și apariția pixurilor stylus personalizate ce au 2-în-1 funcții, pot fi pixuri de scris sau creioane tactile pentru telefon, tabletă și laptop cu ecran tactil. Profită de avantajele de a achiziționa pixuri stylus la prețuri de importator ce vă va ajuta să economisiți bani, și să fiți inovativi...

Pixuri stylus personalizate

Dezvoltarea ecranelor cu touch a permis și apariția pixurilor stylus personalizate ce au 2-în-1 funcții, pot fi pixuri de scris sau creioane tactile pentru telefon, tabletă și laptop cu ecran tactil. Profită de avantajele de a achiziționa pixuri stylus la prețuri de importator ce vă va ajuta să economisiți bani, și să fiți inovativi atunci când oferiți produse promoționale.

Citește mai mult

Pixuri stylus Total 37 produse (1 pagină)

Afișez 1-37 din 37 produse
Afișez 1-37 din 37 produse

Folosește pixurile noastre cu creion tactil inclus pentru telefon sau tabletă

Pixurile noastre cu creion tactil sunt produsele promoționale accesibile și eficiente pentru campania dvs. de marketing. Primește atenția clienților tăi deja existenți oferindu-le instrumente care le vor simplifica viața de zi cu zi, și care corespund standardelor de viață strâns legate de viitor și de tehnologie.

Cu tehnologia cu touch, pixurile stylus permit audienței să treacă în timpul unei conferințe, de la o sarcină la alta, în timp ce iau notițe folosind pixul tradițional și navighează pe internet folosind creionul tactil căutând informații în timp real. Pixurile stylus pot schimba experiența de învățare și a studenților fiind instrumentul util atunci când studenții își iau notițe folosind mijlocul modern, tableta.

De ce să folosiți produse promoționale invechite când puteți fi la curent cu cele mai moderne tehnologii care să angajeze publicul țintă în a folosi zilnic aceste produse? Pixurile noastre sylus personalizate sunt perfecte pentru evenimente care promovează dezvoltarea tehnologiei, indiferent că sunteți o firmă de IT la început de drum care se dorește a se poziționa rapid pe harta dezvoltatorilor IT.

Asigurați-vă că oferiți clienților produse cărora le sunt utile și nu sunt aruncate sau uitate după o prezentare, ci rămân un must-have de care ei trebuie să aibă grijă.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare