Alte accesorii

Alte accesorii personalizabile utile pentru biroul dvs.

În cadrul subcategoriei Alte accesorii veți găsi o gamă variată de articole utile pentru biroul dvs.  Acestea se pot personaliza prin tampografie, gravură laser sau print digital. După personalizare accesoriile de birou pot fi utilizate cu succes în munca dvs. de zi...

Alte accesorii personalizabile utile pentru biroul dvs.

În cadrul subcategoriei Alte accesorii veți găsi o gamă variată de articole utile pentru biroul dvs.  Acestea se pot personaliza prin tampografie, gravură laser sau print digital. După personalizare accesoriile de birou pot fi utilizate cu succes în munca dvs. de zi cu zi și pot reprezenta o opțiune potrivită pentru cadourile corporate oferite cu diverse ocazii clienților, angajaților sau partenerilor de afaceri.

Citește mai mult

Alte accesorii Total 46 produse (1 pagină)

Afișez 1-46 din 46 produse
Afișez 1-46 din 46 produse

Comandați acum accesoriile care lipsesc din biroul dvs.!

Dacă întâmpinați probleme în citirea literelor mici, ochelarii Opto vă vin în ajutor. Fie că sunteți într-un restaurant, bancă, birou, hotel sau orice alt loc, designul modern și comod îi face să se potrivească în orice circumstanță fiind ușor de depozitat.

Cameră de supraveghere wireless ușor de instalat și de utilizat. Camera se instalează pe smartphone sau tabletă, folosind aplicația Camera App, astfel puteți accesa camera de oriunde există acces la internet, chiar dacă sunteți în concediu sau pe drum, veți avea întotdeauna o imagine în timp real de acasă sau de la birou. Dispozitivul inteligent are încorporat un microfon și un difuzor care acceptă vorbire full-duplex, video în timp real, și automat viziune de noapte în infraroșu. Camera are, de asemenea, un senzor de mișcare pentru a detecta mișcările astfel încât aceasta poate fi utilizată ca un dispozitiv de siguranță în casă. Memoria poate fi extinsa pana la 32 GB cu un card micro SD pentru înregistrări video.

Serviciul de personalizare permite companiilor să folosească articolele promoționale atât în comunicarea internă cât și în cea externă, acestea reprezentând un instrument de marketing puternic.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare