Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Picnic și grătar

Articole pentru picnic și grătar personalizabile

Odată cu încălzirea vremii este păcat să vă petreceți timpul liber în casă sau în oraș. Alternativele sunt tentante, dar nimic nu se poate compara cu ieșitul la iarbă verde cu prietenii sau familia. O schimbare de decor sau peisaj este întotdeauna binevenită la sfârșit de săptămână iar aerul curat și practicarea de...

Articole pentru picnic și grătar personalizabile

Odată cu încălzirea vremii este păcat să vă petreceți timpul liber în casă sau în oraș. Alternativele sunt tentante, dar nimic nu se poate compara cu ieșitul la iarbă verde cu prietenii sau familia. O schimbare de decor sau peisaj este întotdeauna binevenită la sfârșit de săptămână iar aerul curat și practicarea de sporturi în aer liber vă vor încărca bateriile în mod sigur. Profitați de gama noastră de accesorii personalizabile pentru picnic și grătar!

Citește mai mult

Picnic și grătar Total 35 produse (1 pagină)

Afișez 1-35 din 35 produse
Afișez 1-35 din 35 produse

Comandați online grătarul potrivit sau geanta termoizolantă pentru picnic.

Gama noastră de produse pentru picnic și grătar cuprinde: seturi ustensile grătar, grătare, afumătoare grătar, genți pentru picnic personalizabile, genți termoizolante personalizate, pături pentru picnic personalizate, etc.

Grătarul Nido este un grătar din oțel carbon cu suport din lemn ideal pentru prepararea alimentelor în zilele de vară. Datorită formei sale pătrate,  suprafața de grătar este suficientă pentru a găti mâncarea așa cum vă doriți.

Pătură pentru picnic personalizabilă , din poliester,  în formă de hexagon. Un picnic distractiv începe cu plasarea pe teren a acestei pături, fabricată din material inteligent, moale pe de o parte și impermeabil pe de altă parte. Include o tavă pentru servirea alimentelor și husă din poliester cu fermoar. Ușor de împachetat și transportat.

Serviciul de personalizare permite companiilor să includă astfel de produse promoționale în cadourile corporate sau să le ofere angajaților sau clienților pentru a fi utilizate. Personalizarea acestora asigură o vizibilitate ridicată a informațiilor cu care au fost inscripționate.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare