Carnețele și stickere

Carnețete și stickere birou personalizate

Categoria noastră cuprinde diverse tipuri de carnețele sau blocnotesuri și stickere personalizate, cu coperți din carton, plastic sau materiale reciclabile. O parte din carnețele sau blocnotesuri sunt legate prin spiră metalică iar altele prin brosare, operațiune prin care coperta unui astfel de produs...

Carnețete și stickere birou personalizate

Categoria noastră cuprinde diverse tipuri de carnețele sau blocnotesuri și stickere personalizate, cu coperți din carton, plastic sau materiale reciclabile. O parte din carnețele sau blocnotesuri sunt legate prin spiră metalică iar altele prin brosare, operațiune prin care coperta unui astfel de produs este atașată la blocul de carte sau la paginile din interior. Personalizarea lor se realizează pe copertă prin tampografie sau print digital.

Citește mai mult

Carnețele și stickere Total 82 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 82 produse
Afișez 1-48 din 82 produse

Blocnotesuri imprimate cu logo-ul companiei dvs.

Comandați online modelul de carnețel sau sticker care vi se potrivește, legat cu spiră sau prin brosare. Unele modele ce fac parte din oferta noastră sunt livrate cu pix atașat, care se poate personaliza cu informațiile furnizate de client, prin tampografie sau gravură laser, în funcție de materialul din care este fabricat. Numărul de pagini diferă de la un produs la altul și apare specificat în descrierea fiecărui model în parte.

Carnețelele sau blocnotesurile sunt produse cu destinație multiplă, fiind folosite atât ca și consumabile pentru birou dar și ca materiale publicitare promoționale pentru clienți, angajați sau pentru public în general . De asemenea, pot fi incluse în mape sau diverse portofolii și organizatoare.

Posibilitatea de personalizare a acestor carnețele și stickere permite companiilor să le utilizeze atât în comunicarea internă cât și în cea externă, putând fi oferite furnizorilor, clienților, colaboratorilor, angajaților dar și în cadrul evenimentelor corporate.

Prețurile noastre sunt fără concurență iar comenzile dvs. vor fi onorate în cel mai scurt timp posibil.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare