Gadgeturi

Gadgeturi personalizate

Trebuie să recunoaștem că toți suntem admiratori ai tehnologiei iar atunci când vine vorba de gadgeturi, devenim din ce în ce mai interesați și curioși. Toate gadgeturile noastre sunt originale și de înaltă calitate, aigurând inovația pe piața produselor promoționale de fiecare dată. Comandați cu încrederea gadgetul dvs. favorit!

Gadgeturi personalizate

Trebuie să recunoaștem că toți suntem admiratori ai tehnologiei iar atunci când vine vorba de gadgeturi, devenim din ce în ce mai interesați și curioși. Toate gadgeturile noastre sunt originale și de înaltă calitate, aigurând inovația pe piața produselor promoționale de fiecare dată. Comandați cu încrederea gadgetul dvs. favorit!

Citește mai mult

Subcategorii

 • Stick-uri usb

  Stick-uri usb personalizate cu logo-ul companiei dvs.

  Quick Promo vă oferă o selecție variată de stick-uri usb personalizate, cunoscute și sub denumirea de memorii usb sau stick-uri de memorie. Aceste cadouri promoționale sunt extrem de populare și le întâlnim aproape la toate evenimentele sau târgurile organizate în diverse scopuri. Personalizarea logo-ului companiei dvs. se poate realiza prin gravură laser, tampografie, doming sau print digital.

 • Acumulatori externi

  Acumulatori externi personalizați pentru smartphone-ul dvs.

  Nu trebuie să vă speriați atunci când telefonul sau tableta dvs. rămâne fără baterie. Quick Promo vă vine în ajutor și vă pune la dispoziție o gamă variată de acumulatori externi, sub diverse forme. Bateriile externe sunt personalizabile prin tampografie, gravură laser sau print digital, sunt compacte și portabile, cu baterie integrată de la 500mAh la 10000mAh.

 • Boxe portabile

  Boxe portabile personalizate

  Ascultați muzica preferată în fiecare zi! Boxele portabile oferite de Quick Promo sunt recomandate pentru orice categorie de vârstă și pentru cei care apreciază sunetul de calitate. Tehnologia de comunicare în câmp apropiat și tehnologia bluetooth elimină necesitatea conexiunilor prin cablu sau a unei configurații complicate, astfel, boxele portabile permit o conectare rapidă și simplă pentru a începe redarea în timp real a colecției de muzică.

 • Încărcătoare telefon și tabletă

  Comandați acum încărcătoarele personalizate pentru telefon și tabletă!

  Încărcătoare auto cu posibilitate de personalizare prin tampografie sau doming, prevăzute cu 1, 2 sau 3 mufe USB pentru încărcarea telefonului mobil, iPhone-ului, Ipod-ului sau a tabletei. Cadouri promoționale utile în promovarea companiei dvs., disponibile în mai multe nuanțe de culori.

 • Căști telefon și tabletă

  Căști personalizate pentru smartphone-ul și tableta dvs.

  Cufundați-vă complet în sunetul ritmurilor preferate! Quick Promo vă pune la dispoziție o gamă variată de căști audio clasice sau cu bluetooth integrat, în diverse culori și cu diferite funcționalități. Personalizarea brandului companiei dvs. se poate realiza prin tampografie sau doming.

 • Huse și standuri telefon și tableta

  Huse și standuri personalizate pentru telefon și tabletă

  Cu toții avem un smartphone sau o tabletă și implicit avem nevoie de accesorii pentru acestea. Quick Promo vă pune la dispoziție o gamă largă de huse și suporturi pentru telefonul și tableta dvs., cu posibilitate de personalizare prin tampografie, gravură laser, transfer serigrafic sau print digital. Promovați-vă din timp compania sau serviciile oferite consumatorilor.

 • Pixuri cu touch

  Pixuri cu touch personalizate

  În această subcategorie găsiți o serie de pixuri cu stylus încorporat ce permite utilizarea acestora pe toate dispozitivele cu touch screen. Aceste pixuri reprezintă un cadou ideal cu o dublă întrebuințare. Pot fi folosite ca instrumente de scris sau ca dispozitiv pentru smartphone și tabletă. Profită de avantajele de a achiziționa pixuri stylus la prețuri de importator ce vă va ajuta să economisiți bani, și să fiți inovativi atunci când oferiți produse promoționale.

 • Accesorii telefon și tabletă

  Accesorii telefon și tabletă personalizate pentru compania dvs.

  Selfie stick-uri, splitter-ere, led-uri USB, bliț pentru telefonul mobil, curățătoare ecran pentru tabletă și telefon, ochelari virtuali, monitor de activități și multe alte accesorii personalizate pentru promovarea brandului dvs. Asigurați-vă că oferiți clienților produse cărora le sunt utile și care vă vor garanta creșterea notorietății serviciilor dvs.

Afișez 1-48 din 403 produse

Fiți la curent cu noua tehnologie a gadgeturilor personalizate!

Gadgeturile promoționale pe care le puteți găsi la Quick Promo sunt împărțite pe diverse subcategorii, pentru a fi mai ușor de găsit ceea ce căutați. Astfel, la noi veți găsi stick-uri usb personalizabile, acumulatori externi, boxe portabile, încărcătoare telefon și tabletă, căști telefon și tabletă, huse și standuri telefon și tabletă personalizabile, pixuri cu touch dar și alte accesorii utile pentru telefon și tabletă.

Gama de stick-uri usb este variată, cu capacitate de la 2GB până la 32GB, din plastic sau metal, pe diverse culori și funcționalități, prevăzute cu clips, touch pentru telefon sau tabletă, pix sau indicator laser.

Acumulatorii externi personalizați sau powerbank-urile sunt prezentate sub diverse forme, cu încărcare la laptop sau încărcare solară.

Boxe portabile promoționale rezistente la apă sau antișoc, cu bluetooth integrat și difuzoare puternice ce oferă o calitate excelentă sunetului și un bas puternic iar controlul apelurilor telefonice vă permite libertate maximă wireless.

Încărcătoarele, căștile personalizabile, husele și suporturile pentru telefon și tabletă sunt produse de care cu siguranță aveți nevoie, oriunde și oricând.

Personalizați-le acum pentru o promovare eficientă!

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare