Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Pixuri plastic

Pixuri plastic personalizate online la un clic distanță

Cel mai bun produs promoțional și cel mai la îndemână rămâne pixul promoțional indiferent că e cu mecanism tip clic, cu răsucire sau cu capac detașabil. Sunt cele mai utile pentru a spune potențialilor clienți cine sunteți la diverse evenimente și ocazii.

Pixuri plastic Total 76 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 76 produse
Afișez 1-48 din 76 produse

Comandă pixuri promoționale ieftine din plastic cu logo-ul tău la prețuri de importator

Comandă pixuri promoționale din plastic la prețuri de importator. Puteți cumpăra aceste instrumente de marketing pentru a le folosi ca și cadou promoțional sau pentru evenimente corporate. Caută pixurile cu livrare gratuită sau la reducere.

Folosirea de pixuri promoționale ieftine poate fi un real succes pentru că puteți să le comandați la preț de importator și vă veți încadra în bugetul de marketing restrâns. Mai mult, pixurile din plastic personalizate sunt foarte la îndemână atât la muncă, la școală, facultate.

Printați-le cu logo-ul sau numele companiei sau instituției și dăruiți-le la evenimente de afaceri, cadouri promoționale și târguri de profil. Clienții dvs. vor aprecia compania dvs. dacă le dăruiți aceste pixuri din plastic personalizate. Ideea folosirii pixurilor de plastic ca și instrument de marketing este aceeași cu cea de a folosi flyere, pliante, doar că dăruind un pix de fapt dăruiți un lucru util și nu doar o bucată de hârtie. Când clienții vor vedea pixurile companiei, își vor aduce aminte de compania dvs.

Alte opțiuni grozave pentru un eveniment sunt de asemenea pixurile metalice, pixurile multifuncționale cu USB sau touch și pixurile cu stylus.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare