Mousi și mouse pad-uri

Mouși și mouse pad-uri personalizate cu brandul dvs.

Mai jos vă prezentăm variantele de mouși și mouse pad-uri personalizabile cu logo-ul dvs. sau alte informații de contact pe care le doriți vizibile. Mouse pad-urile fac parte din acele obiecte personalizate care vor fi păstrate de beneficiar, astfel, acestea trebuie să fie rezistente în timp...

Mouși și mouse pad-uri personalizate cu brandul dvs.

Mai jos vă prezentăm variantele de mouși și mouse pad-uri personalizabile cu logo-ul dvs. sau alte informații de contact pe care le doriți vizibile. Mouse pad-urile fac parte din acele obiecte personalizate care vor fi păstrate de beneficiar, astfel, acestea trebuie să fie rezistente în timp și cât mai atractive. Personalizarea acestora se poate realiza prin tampografie, print digital sau transfer serigrafic. 

Citește mai mult

Mousi și mouse pad-uri Total 13 produse (1 pagină)

Afișez 1-13 din 13 produse
Afișez 1-13 din 13 produse

Mouși și mouse pad-uri la prețuri avantajoase!

Vă oferim mouse wireless de înaltă precizie, cu receptor usb integrat și comutator. Designul plat și ergonomic permite utilizarea sa zilnică și confortabilă atât pentru dreptaci cât și stângaci.

De asemenea, mouse pad-urile prezintă o suprafață cu fricțiune moderată ce oferă rezistență piciorelor mouse-ului atunci când începeți sau terminați o mișcare rapidă sau bruscă. Textura solidă permite senzorului să scaneze acțiunea cât mai fidel, convertind mișcările mouse-ului în cele ale cursorului cu maximă precizie. Textura acestora reprezintă o îmbunătățire vizibilă față de suprafețele murdare sau nepotrivite.

Elementele cu care se face personalizarea unor astfel de produse nu trebuie să aglomereze design-ul acestuia. De cele mai multe ori, clienții optează pentru personalizarea cu logo-ul și sloganul firmei precum și cu datele de contact ale acesteia.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare