Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Umbrele

Umbrele personalizate pentru zilele ploioase

Metoda de marketing foarte folosită pentru promovarea unui serviciu este cea a personalizării unui articol uzual cu datele companiei. Umbrelele personalizate reprezintă o formă de reclama gratuită pe timp de ploaie. Fie că le oferiți cadou angajaților, partenerilor de afaceri sau clienților, impactul va fi întodeauna...

Umbrele personalizate pentru zilele ploioase

Metoda de marketing foarte folosită pentru promovarea unui serviciu este cea a personalizării unui articol uzual cu datele companiei. Umbrelele personalizate reprezintă o formă de reclama gratuită pe timp de ploaie. Fie că le oferiți cadou angajaților, partenerilor de afaceri sau clienților, impactul va fi întodeauna puternic.

Citește mai mult

Umbrele Total 78 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 78 produse
Afișez 1-48 din 78 produse

Comandați acum umbrela dvs. personalizată!

Vă oferim posibilitatea să vă creați o imagine puternică de brand personalizând umbrelele comandate, acestea având o durată de viață lungă dar și utilitate în activitățile de zi cu zi. Cei care vor folosi umbrelele personalizate cu logo-ul companiei dvs., vă vor face practic reclamă gratuită la fiecare ploaie.

Se poate personaliza orice model de umbrelă, indiferent de mărimea acesteia, utilizând metoda transferului serigrafic. Culorile rezultate în urma imprimării vor fi vii în timp ce datele se vor vedea foarte clar. Gama de umbrele este variată și disponibilă în mai multe nuanțe de culori, cu deschidere automată sau manuală.

Chiar dacă nu plouă zilnic, foarte multe persoane au o umbrelă în geantă sau în mașină pentru situațiile în care este necesară. Utilizarea unei umbrele personalizate constituie o strategie utilă de promovare și un instrument de marketing eficient.

 Folosind umbrelele personalizate succesul va fi garantat iar cei care le vor primi vă vor mulțumi pentru că le-ați oferit un acoperiș deasupra capului în zilele ploioase.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare