Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Sacoșe textile

Sacoșe textile personalizate

Sacoșele personalizate din material textil prezintă o utilitate ridicată pentru o promovare pe termen lung. Pot fi utilizate in diferite campanii promoționale, târguri, expoziții.  Puteți opta pentru sacoșe textile cu pliu la bază sau pe lateral, pentru a permite transportarea produselor volumetrice, iar pentru...

Sacoșe textile personalizate

Sacoșele personalizate din material textil prezintă o utilitate ridicată pentru o promovare pe termen lung. Pot fi utilizate in diferite campanii promoționale, târguri, expoziții.  Puteți opta pentru sacoșe textile cu pliu la bază sau pe lateral, pentru a permite transportarea produselor volumetrice, iar pentru rezistență acestea sunt prevăzute cu mânere întărite, care pot fi scurte sau lungi, în funcție de solicitare. Personalizarea acestora se poate realiza prin transfer serigrafic, serigrafie sau sublimare.

Citește mai mult

Sacoșe textile Total 64 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 64 produse
Afișez 1-48 din 64 produse

Comandați online modelul de sacoșă personalizată din bumbac!

Sacoșele textile ce fac parte din oferta noastră sunt de diferite mărimi, materiale, culori și sunt destinate utilizărilor diverse precum oferirea cadourilor sau materialelor promoționale, pentru cumpărături, plajă, călătorii, picnic, grătar, etc.

Acestea sunt fabricate din bumbac, poliester, material nețesut, iută, materiale biodegradabile, etc. Sacoșele din bumbac reprezintă o variantă ecologică pentru promovarea serviciilor companiei dvs.

Sacoșele textile pesonalizate au întotdeauna succes și sunt la modă indiferent de perioadă. Cei care primesc o astfel de sacosă textilă personalizabilă o folosesc timp îndelungat, ceea ce înseamnă o promovare pe termen lung, iar dacă se personalizează cu un design creativ și atractiv, o sacoșă poate deveni  chiar un accesoriu vestimentar plăcut și interesant. Avantajul sacoșelor textile este că acestea pot fi spălate și mai apoi reutilizate.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare