Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Sacoșe textile

Sacose personalizate ieftine

Sacose personalizate ieftine. Sacosele personalizate prezintă o utilitate ridicată pentru o promovare pe termen lung. Sacosele personalizate pot fi utilizate in diferite campanii promoționale, târguri, expoziții.  Puteți opta pentru sacoșe personalizate cu pliu la bază sau pe lateral, pentru a permite transportarea...

Sacose personalizate ieftine

Sacose personalizate ieftine. Sacosele personalizate prezintă o utilitate ridicată pentru o promovare pe termen lung. Sacosele personalizate pot fi utilizate in diferite campanii promoționale, târguri, expoziții.  Puteți opta pentru sacoșe personalizate cu pliu la bază sau pe lateral, pentru a permite transportarea produselor volumetrice, iar pentru rezistență sacosele personalizate sunt prevăzute cu mânere întărite, care pot fi scurte sau lungi, în funcție de solicitare. Personalizarea sacoselor de cumparaturi se poate realiza prin transfer serigrafic, serigrafie sau print digital.

Citește mai mult

Sacoșe textile Total 76 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 76 produse
Afișez 1-48 din 76 produse

Comandați online sacose personalizate din bumbac!

Cauti sacose personalizate?

Sacosele personalizate ce fac parte din oferta noastră sunt de diferite mărimi, materiale, culori și sunt destinate utilizărilor diverse precum oferirea cadourilor sau materialelor promoționale, pentru cumpărături, plajă, călătorii, picnic, grătar, etc.

Aceste sacose personalizate ieftine sunt fabricate din bumbac, poliester, material nețesut, iută, materiale biodegradabile, etc. Sacose personalizate - reprezintă o variantă ecologică pentru promovarea serviciilor companiei dvs.

Sacose personalizate - au întotdeauna succes și sunt la modă indiferent de perioadă. Cei care primesc o astfel de sacosa personalizata o folosesc timp îndelungat, ceea ce înseamnă o promovare pe termen lung, iar dacă se personalizează cu un design creativ și atractiv, o sacosa personalizata poate deveni  chiar un accesoriu vestimentar plăcut și interesant. Avantajul sacoselor personalizate este că acestea pot fi spălate și mai apoi reutilizate.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare