Calculatoare de birou

Calculatoare de birou personalizate

Quick Promo vă pune la dispoziție calculatoare de birou și calculatoare de buzunar care se pot personaliza prin tampografie, gravură laser sau print digital. Calculatoarele de birou sunt produse indispensabile oricărui birou. Comanda-ți acum modelul preferat și personalizați-l pentru o mai bună...

Calculatoare de birou personalizate

Quick Promo vă pune la dispoziție calculatoare de birou și calculatoare de buzunar care se pot personaliza prin tampografie, gravură laser sau print digital. Calculatoarele de birou sunt produse indispensabile oricărui birou. Comanda-ți acum modelul preferat și personalizați-l pentru o mai bună vizibilitate.

Citește mai mult

Calculatoare de birou Total 9 produse (1 pagină)

Afișez 1-9 din 9 produse
Afișez 1-9 din 9 produse

Comandați online calculatorul de birou de care aveți nevoie!

Prin intermediul site-ului quickpromo.ro puteți comanda online calculatoare de birou sau de buzunar personalizate. Toate modelele de calculatoare prezentate pe site-ul nostru pot fi personalizate cu designul furnizat de client.

Se pot personaliza într-o singură culoare, în două culori sau în policromie.

Calculatorul de birou este un produs extrem de util care permite efecturarea cu rapiditate a operațiunilor aritmetice dar și diseminarea anumitor informații ca care acesta a fost personalizat, devenind astfel un obiect promoțional foarte util.

Serviciul de personalizare calculatoare de birou sau buzunar permite companiilor din întreaga țară să includă astfel de produse promoționale în cadourile corporate sau să le ofere angajaților sau clienților pentru a fi utilizate. Personalizarea acestora asigură o vizibilitate ridicată a informațiilor cu care au fost inscripționate.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare