Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Binocluri și busole

Binocluri și busole personalizate

Pe site-ul nostru veți găsi o gamă variată de binocluri și busole cu posibilitate de personalizare, utilizând serviciul de tampografie sau gravură laser. Indiferent dacă îl veți folosi pentru observarea nocturnă a stelelor, pentru vânătoare, pentru observarea păsărilor sau pur și simplu pentru descoperirea naturii, pe...

Binocluri și busole personalizate

Pe site-ul nostru veți găsi o gamă variată de binocluri și busole cu posibilitate de personalizare, utilizând serviciul de tampografie sau gravură laser. Indiferent dacă îl veți folosi pentru observarea nocturnă a stelelor, pentru vânătoare, pentru observarea păsărilor sau pur și simplu pentru descoperirea naturii, pe quickpromo.ro veți găsi binoclul potrivit.

Citește mai mult

Binocluri și busole Total 10 produse (1 pagină)

Afișez 1-10 din 10 produse
Afișez 1-10 din 10 produse

Binocluri la reducere!

Quick Promo acoperă o gamă largă de binocluri menite să satisfacă toate pretențiile utilizatorilor. Binoclurile personalizate oferă un contrast și o rezoluție excelentă, acestea combină o optică de calitate foarte bună cu cele mai moderne elemente de design optic.

Binoclu Vision 10x50, cu finisaje din ABS și lentile albastre ce asigură o  fidelitate a culorilor și o saturație a culorilor vii. Având acest binoclu la îndemână călătoria va fi mult mai ușoară și mai palpitantă. Cureaua permite utilizarea confortabilă a binoclului. Odată ce vă încheiați aventura binoclul poate fi depozitat în deplină siguranță în cutia din lemn inclusă.

Busola reprezintă un instrument de măsură pentru determinarea punctelor cardinale indicând Polul Nord și Polul Sud. Acest produs este construit dintr-un ac magnetic mobil în jurul unui ax vertical, așezat în centrul unui cadru pe care sunt marcate punctele cardinale. Astfel,  busola Swiss Peak, rezistentă, din aliaj de zinc, cu carabină mare, vă oferă posibilitatea de a fi agățată la orice echipament outdoor, rucsac, pantalon sau jachetă. 

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare