Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Sare și piper

Râșnițe sare și piper personalizate

Câteodată e nevoie doar de sare și piper pentru a da gust campaniei dvs. Aceste condimente se găsesc fie în solnițe personalizate, fie în râșnițe de sare și piper personalizate. Indiferent că sunteți un restaurant sau fast-food clienții dvs. vor aprecia logo-ul dvs. de pe râșnițele de sare și piper sau oliviere care se găsesc...

Râșnițe sare și piper personalizate

Câteodată e nevoie doar de sare și piper pentru a da gust campaniei dvs. Aceste condimente se găsesc fie în solnițe personalizate, fie în râșnițe de sare și piper personalizate. Indiferent că sunteți un restaurant sau fast-food clienții dvs. vor aprecia logo-ul dvs. de pe râșnițele de sare și piper sau oliviere care se găsesc pe mesele acestora.

Citește mai mult

Sare și piper Total 16 produse (1 pagină)

Afișez 1-16 din 16 produse
Afișez 1-16 din 16 produse

Seturi sare și piper personalizate

Dacă sunteți managerul unui restaurant  sau chiar managerul unei firme care are angajați vă veți putea promova la târgurile cu tematică culinară în cel mai ingenios mod, oferind seturi de sare și piper cu râșniță personalizate.

Gama noastră include atât recipiente pentru sare și piper cât și râșnițe manuale de sare și piper, dar și râșnițe portabile electrice care se pot personaliza cu logo-ul sau numele companiei dvs. Materialele folosite sunt de la lemn, ceramică, inox și până la plastic și sticlă. Brandurile noastre cuprind Paul Bocuse, Joseph & Joseph, Cole & Mason și alții.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare