Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Trolere

Trolere business personalizate

Aceste cadouri corporative sunt potrivite pentru călătoriile de afaceri, vacanțe sau excursii la sfârșit de săptămână. În plus, aveți opțiunea de a personaliza oricare model prin doming, tampografie sau transfer serigrafic, astfel încât logo-ul dvs. să fie cât mai vizibil.

Trolere Total 33 produse (1 pagină)

Afișez 1-33 din 33 produse
Afișez 1-33 din 33 produse

Trolere personalizate cu logo-ul companiei dvs.

Asigurați-vă că logo-ul dvs. are un bilet de primă clasă oriunde va merge, prin achiziționarea acestor trolere elegante cu design exclusivist notorietatea este garantată.

Trolerele personalizate sunt fabricate din ABS rezistent, policarbonat sau material textil și pot fi de diverse mărimi. Acestea sunt prevăzute cu buzunare frontale, spațiu principal de depozitare compartimentat, mâner din aluminiu sau plastic, cu patru sau două roți.

Trolerele au design ergonomic, fiind realizate strict pentru nevoile publicului și sunt indispendabile oricărei călătorii, fie în interes de serviciu sau în concedii.

Trolere business sunt foarte încăpătoare și intră cu succes atât laptopul cât și documentele importante, sunt cele mai potrivite pentru o călătorie de scurtă durată.

Comandați acum trolerul potrivit pentru o promovare eficientă către publicul țintă!

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare