Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Sacoșe din hârtie

Sacoșe din hârtie kraft sau tip cadou personalizate

Sacoșele din hârtie kraft personalizate reprezintă o opțiune din ce în ce mai avantajoasă pentru comercianții de confecții și încălțăminte, pentru companiile de publicitate care oferă diferite articole promoționale, pentru firmele de catering, cofetării și patiserii, farmacii, acestea...

Sacoșe din hârtie kraft sau tip cadou personalizate

Sacoșele din hârtie kraft personalizate reprezintă o opțiune din ce în ce mai avantajoasă pentru comercianții de confecții și încălțăminte, pentru companiile de publicitate care oferă diferite articole promoționale, pentru firmele de catering, cofetării și patiserii, farmacii, acestea reprezentând soluția perfectă pentru un ambalaj la un cost redus. Sacoșele din hârtie kraft pot fi cu mânere din hârtie plată lipite la interior sau exterior, cu mânere din hârtie răsucită sau șnur textil. Acestea prezintă pliuri laterale și la bază pentru a permite transportarea produselor voluminoase.

Citește mai mult

Sacoșe din hârtie Total 13 produse (1 pagină)

Afișez 1-13 din 13 produse
Afișez 1-13 din 13 produse

Sacoșe din hârtie personalizate la prețuri avantajoase!

Quick Promo vă pune la dispoziție sacoșe kraft de diferite dimensiuni și grosimi, atât în varianta natur cât și în varianta albă sau colorată. Avantajul sacoșelor din hârtie kraft este ca acestea pot reciclate după folosire. Personalizarea sacoșelor din hârtie kraft pot fi imprimate prin tehnologia flexografică sau tehnologia offset, în funcție de designul și necesitățile clientului.

Sacoșele personalizate tip cadou reprezintă soluția perfectă pentru cadourile promoționale corporate și, în același timp, o variantă simplă de împachetare a cadourilor obișnuite. Sacoșele tip cadou personalizate cu logo-ul companiei sunt ideale pentru momentele festive, astfel compania dvs. va face o impresie plăcută și va rămâne în memoria colaboratorilor ca fiind o companie atentă la detalii și perfecționistă.  Sacoșele tip cadou sunt confecționate din hârtie de înaltă calitate, cu mânere tip șnur textil și disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, fie sacoșe pentru sticle sau pentru cadouri voluminoase. 

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare