Sisteme de expunere

Sisteme expunere personalizate

Folosește sistemele noastre de expunere împreună cu produsele promoționale pentru a crea o imagine profesională a firmei.

Vă oferim corturi evenimente gonflabile ce se pot personaliza cu logo-ul companiei sau full colour în funcție de necesități.

Subcategorii

 • Corturi evenimente

  Corturi evenimente

  Comandă corturi evenimente care să fie ușor de instalat, au garanție 1 an și te scot din anonimat pentru că arată "uau".

  Folosește corturi de evenimente gonflabile de la AXION fiabile produse în Europa, vei fi ferit de ploaie și echipa ta se va simți mult mai cool și mai sigur pe ea.

 • Corturi gonflabile

  Corturi gonflabile fără blower (pneumatice)

  Comandă corturi gonflabile care să fie ușor de instalat, au garanție 1 an direct de la importator, nu ai nevoie de o întreagă echipă pentru montaj și te scot din anonimat.

  Folosește corturi de evenimente gonflabile de la AXION fiabile produse în Europa, vei fi ferit de ploaie și echipa ta se va simți mult mai cool și mai sigur pe ea. Corturile noastre sunt pneumatice nu au nevoie de curent pentru a-și păstra forma fiind pneumatice și nu gonflabile. Odată umflate rămân umflate. Avantajul primordil este că acoperișul se poate schimba cu ajutorul unui fermoar, pereții sunt reversibili și modelul Axion se instalează în 3-5 minute.

  Vei putea alege din cea mai variată gamă de corturi, la prețuri competitive.

 • Corturi pliabile

  Corturi pliabile

  Folosește corturi pliabile din gama Quick pentru evenimentele tale. Sunt ușor de montat, proiectate în Europa și oferim 12 luni garanție. Folosește corturi pliabile de la QUICK pentru ca sunt fiabile, peretii vor sta perfect intinsi si materialele sunt waterproof, ignifuge si rezistente UV.Sunt disponibile atât corturi cu suprafață pătrată 2x2, 3x3, 4x4 cât și corturi cu suprafață dreptunghiulară 3x4.5, 3x6, 4x8.

 • Corturi stea

  Corturi stea

  Ți-ai dorit sa comanzi corturi stea din gama profesionala si nu ai gasit un furnizor de incredere cu materiale de calitate care sa-ti placa? Iti oferim corturi stea profesionale din cele mai bune materiale cu ✓12 luni garanție ✓Waterproof ✓Ignifuge ✓Rezistente UV ✓Fabricate in EUROPA. Corturile stea se pot folosi la petreceri pe plaja, petreceri mari sau concerte. Ai disponibila varianta cu 1 singur pol sau cu 2 poli. Aceste corturi mai sunt denumite si corturi tip coliba indiana. Se pot instala cu succes pe iarba sau pe plaja. La noi gasesti toata gama de corturi plaja pentru evenimente.

 • Corturi africane stretch

  Corturi africane stretch

  Comandă corturi africane stretch profesionale doar de pe quickpromo.ro. Suntem unici și exclusivi importatori ai celui mai mare brand de corturi africane stretch din Europa și Australia. Membranele noastre sunt diferite de tot ce înseamnă acoperiș de corturi stretch din țară. Corturile se pot instala permanent sau semi-permanent, lumina nu trece prin aceste membrane fiind uneori necesară instalare de sisteme de iluminare la interior.

  Aceste membrane stretch sunt rezistente la trafic greu și sunt special concepute pentru firmele de închirieri care închiriază aceste corturi stretch. Avem cel mai bun raport calitate-preț pentru corturi africane, corturi stretch, corturi beduin din țară. Dacă dorești un produs premium care să te țină contactează-ne aici

  Aceste corturi africane stretch sunt diferite de orice cort african stretch beduin importat din Africa sau din China.  Acestea sunt calitate premium și sunt disponibile în 3 grosimi de membrane în funcție de dimensiunea cortului: 300g/m2 acoperit cu poliuretan, Formatex 560 g/m2 acoperit cu PVC și varianta premium de 380 g/m2 acoperită cu PU. Primele două materiale sunt lipite și al doilea material este lipit și cusut.

  Veți observa că varianta noastră de cort stretch se poate configura în mai multe feluri datorită materialului elastic din care e confecționată membrana dar și a numeroaselor accesorii. Mai mult decât atât membrana nu reține forma polilor de la o instalare la alta. 

  Ca totul să fie cât mai profesional polii noștri de susținere sunt cei mai accesorizați, avem disponibile variante de poli pliabile până în 2 m pentru ca acest cort să încapă într-o mașină mică.

  Garanția de 1 an este oferită de noi ca în cazul oricărui cort achiziționat de la noi.

 • Inchirieri corturi evenimente

  Inchirieri corturi evenimente

  Dorești să planifici evenimente la care ai nevoie de inchirieri corturi evenimente? Nu iti oferim doar corturi de inchiriat ci cele mai interesante corturi evenimente de inchiriat. Vei arata inovativ si perfect in ochii audientei indiferent de actiune. Corturile noastre se ofera curate ca si noi. Mai mult folosim inchirieri corturi evenimente de cea mai buna calitate care sunt ignifuge, culorile sunt rezistente UV si opțional se pot personaliza 100% cu culorile sau logo-ul tau.

  Cu noi vei avea cele mai mari avantaje pentru inchirieri corturi evenimente. Iti oferim corturi Spider, corturi tip floare Axion Flower, corturi tip stea, corturi Stretch Tepee și corturi Iglu.

 • Mobilier evenimente

  Mobilier evenimente - Organizare evenimente corporate

  Ești în căutarea unui mobilier de evenimente care să fie inovativ și să aducă un plus de valoare evenimentului tău? Indiferent că participi la evenimente corporate, sampling, catering sau la organizare de evenimente corporate, mobilierul nostru le întrece pe toate. Este ușor de transportat, compact și se poate instala cu ușurință de o singură persoană. 

  Toate mesele noastre și băncile se pot personaliza full colour ceea ce înseamnă că orice idee creativă grafică poate fi transpusă în realitate. Atât mesele de evenimente cât și băncile de evenimente sunt personalizate folosind procedeul de sublimare care îi conferă graficii rezistență în timp și o imagine vibrantă captând atenția trecătorului.

  Scoateți brandul din anonimat sau fă-l mai puternic cu produsele gonflabile de la Quick Promo, distribuitor oficial în România al brandului AXION.

 • Totemuri publicitare gonflabile

  Totemuri publicitare gonflabile

  Aceste totemuri publicitare gonflabile sunt diferite de cât tot ce ai întâlnit. Se pot face cât o geantă puţin mai mare decât de laptop şi se pot instala pe orice tip de terasament. Totemurile publicitare Axion sunt gândite pentru exterior dar se pot folosi şi la interior. Sunt waterproof, rezistente UV şi ignifuge. Aceste totemuri publicitare sunt realizate dintr-un tub din poliuretan intern transparent. La exterior au o husă din poliester de 220 g şiun blat întărit la bază. Totul este protejat de o husă din PVC care este de fapt geanta încorporată întregului sistem.

  Fiecare totem conţine frânghii şi ţăruşi pentru montaj pe iarbă. Opţional se poate opta şi pentru sistemul de blaturi tip placă de oţel. Totemurile noastre nu sunt recomandate pentru a fi folosite ca sisteme permanente dar se pot folosi pe perioade lungi de timp.

  Avantajul e că spre deosebire de un steag brandul tău va sta drept. Se pot produce totemuri publicitare până la 5 m înălţime şi 96 cm diametru pentru cele tip tub iar pentru cele tip bloc înălţimi de până la 4 m şi 100 cm latură.

 • Forme gonflabile

  Forme gonflabile

  Categoria de forme gonflabile cuprinde sticle gonflabile, doze gonflabile. Avem o colectie de sticle gonflabile si doze gonflabile de la AXION care nu folosesc compresor dar si alte forme cu compresor. Aceste forme sunt folosite pentru reclama si promovarea unei bauturi cum sunt sucurile, sticlele de bere, etc. 

  Formele gonflabile personalizate Axion sunt gândite pentru exterior dar se pot folosi şi la interior. Sunt waterproof, rezistente UV şi ignifuge. Aceste forme publicitare sunt realizate dintr-un tub din poliuretan intern transparent. La exterior au o husă din poliester de 220 g şiun blat întărit la bază. Totul este protejat de o husă din PVC care este de fapt geanta încorporată întregului sistem.

  Fiecare forma gonflabila conţine frânghii şi ţăruşi pentru montaj pe iarbă. Opţional se poate opta şi pentru sistemul de blaturi tip placă de oţel. Formele noastre nu sunt recomandate pentru a fi folosite ca sisteme permanente dar se pot folosi pe perioade lungi de timp.

  Se pot produce forme gonflabile până la 4 m înălţime şi 120 cm.

 • Balize gonflabile

  Balize gonflabile - Comanda balize gonflabile pentru evenimentul tau

  Foloseste balize gonflabile pentru evenimentele tale de pe apa. Avem cea mai mare gama de forme si dimensiuni de balize gonflabile din Europa. De la formă de cub, piramida, cilindru, con, tub orizontal şi tip gard.

  Se pot personaliza fie full-colour fie cu baner cu scai.

 • Steaguri 3D

  Steaguri 3D personalizate cea mai inovativă și mai nouă formă de promovare

  Soluția noastră de steaguri 3D este realizată dintr-un tub gonflabil acoperit de o husă din poliester de 250 g ce se poate printa 360 grade. Aceste steaguri 3D pot varia ca înălțime între 2.4 m și 5.9 m. Pe un singur catarg sau pol de steag 3D se poate adăuga masă sau suport de broșuri sau tabletă.

  Mai mult în interiorul unui steag 3D se poate adăuga un modul cu lumină sau cu sunet.

  Ancorarea acestor steaguri 3D

  Ancorarea se poate face atât pe teren moale cât și pe beton. Există și soluții de fixare permanentă a acestor steaguri 3D în beton.

  Semnalizare la evenimente cu steaguri 3D personalizate

  Poti semnaliza foarte util orice eveniment cu aceste steaguri 3D personalizate de la un festival de muzică, târg de mașini, târg de joburi și alte evenimente corporate. Aceste steaguri 3D sunt persoalizate de jur împrejur asigurând o vizibilitate maximă brandului tău.

  Streaguri 3D evenimente

 • Steaguri personalizate

  Steaguri personalizate - Comandă steaguri personalizate

  Folosește steaguri personalizate pentru evenimentele tale în aer liber indiferent că deschizi un nou magazin, ai o perioadă de reduceri sau îi anunți pe clienții tăi că ai magazinul deschis.

  Toate steagurile noastre sunt personalizate folosind procedeul de sublimare care îi conferă graficii rezistență în timp și o imagine vibrantă captând atenția trecătorului.

 • Porti gonflabile

  Porti gonflabile

  Este vital sa folosesti porti gonflabile pentru campaniile tale. Indiferent ca participi la maratoane, raliuri, festivaluri de muzica electronica ca UNTOLD, ELECTRIC CASTLE, NEVERSEA, AFTERHILLS, ROCANOTHERWORLD. Noi iti oferim porti gonflabile profesionale personalizate care au foarte multe avantaje. In primul rand sunt fabricate in Europa si respecta toate normele de siguranta. Mai mult o poarta gonflabila fara compresor de la AXION nu are nevoie de pompa ca in cazul altor produse aduse din Asia sau fabricate local. Picioarele sunt protejate de intarituri din PVC si picioare din metal cu cauciuc. Toate portile noastre se pot ancora cu success si pe beton spre deosebire de alte porti gonflabile aduse de concurenta. Mai mult tubul pneumatic ermetic se gaseste la interior si este protejat la exterior de o husa cu fermoar care se poate schimba. Din gama de porti gonflabile fac parte cele unghiulare, rotunde și cele 3 în 1. Poți alege din a le personaliza full colour sau a folosi culorile din stoc cu banere personalizate. Modele ca ARE 600-60 sau ARR 600-80 sunt cele mai populare.

 • Roll up

  Roll up personalizat

  Pe quickpromo.ro găsești orice tip de roll up personalizat de la 60, 85, 100, 120, 150, roll up dublu și alte tipuri de roll up personalizat. Folosește un roll up personalizat cu brand-ul tău pentru a scoate în evidență o promoție, produs sau idee de afaceri.

  Roll-up-ul reprezintă cel mai clasic de sistem de expunere, pentru că este foarte accesibil ca și preț și este destul de stabil.

 • Pop-up display, Pop-up spider

  Wave, Pop-up, Spider personalizat

 • Umbrele terasa personalizate

  Umbrele de terasa personalizate

  Quick Promo este importator exclusiv in Romania a celui mai interesant brand de umbrele de terasa personalizate: umbrela reversibila de terasa. Este gandita nu doar pentru terase dar si pentru evenimente in aer liber. Se poate uni cu ajutorul unor sisteme de conectare si crea spatii de dimensiuni mari.

  Aceasta umbrela reversibila de terasa se poate folosi si ca umbrela de plaja sau ca sistem de semnalizare. Se poate personaliza full colour brandul fiind vizibil la interior deci mai vizibil. Fata de umbrelele clasice aceste umbrele incap intr-o geanta de transport si sunt portabile.

  Toata apa se va scurge la interior si nu la exterior astfel terasa ta va fi aproape uscată.

 • Baloane gonflabile personalizate

  Baloane gonflabile personalizate - versatilitate, rezistenta si eficienta

  Baloanele gonflabile publicitare reprezinta o metoda clara si eficienta de promovare a brandului sau a mesajului dvs. Baloanele gonflabile personalizate se disting prin estetica atractiva si sunt recunoscute usor de la distanta. Datorita dimensiunii sale, balonul gonflabil personalizat va domina standul dvs.atragand privirile vizitatorilor.

Afișez 1-48 din 239 produse

Comandă sisteme de expunere la preț de importator

Sistemele noastre de expunere sunt inteligente și se instalează ușor și fără bătăi de cap, putându-se instala atât la interior cât și la exterior.

Gama noastră cuprinde sistemul de display gonflabil de la AXION precum și gama de corturi evenimente gonflabile de la AXION, modele 4x4, 5x5, 6x6, 8x8 care se pot personaliza prin transfer serigrafic, termotransfer sau full colour prin sublimare.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare